dissabte, 29 d’octubre del 2011

Inauguració de la Seu Social de la Penya Arlequinada Los Califas

Ahir, dijous, va tenir lloc al Bar Restaurante Los Califas la inauguració de la nostra seu social,  nou lloc de trobada de molts arlequinats, que es suma als de moltes penyes del club.
Lidia, Joan Soteras i Manuel Bustos
A les 21h. començava aquesta festa amb la arribada del president del C.E.Sabadell Joan Soteras, acompanyat pel Director de Comunicacions i Relacions Externes Alvaro Montoliu i Josep Mª Farrés de l'area social del club.
Eren rebuts a la porta de la seu de la penya per Lidia Rot, presidenta i la resta de la junta. El Sr. Soteras i els seus acompanyats, en nom del club, obsequiaven a la penya a traves de la seva Presidenta amb una placa conmemorativa de l'esdeveniment i seguidament començava tothom present a l'acte a menjar i beure el disposat a la seu.
La seu, a més de la decoració arlequinada habitual, lluïa una especial per aquesta inauguració, amb fotografies dels equips del Sabadell de totes les èpoques, des de 1903 fins el 2011. Un colage de l'ascens a Eibar lluïa també en una de les seves parets.
Lidia parlant amb Adrià Arroyo i
Jose Pirri Quereda
No va faltar ningú. Radio Sabadell amb Sergi Garcés i Manolo Garrido, Magnetic2 amb José Pirri Quereda, diari de Sabadell amb Jordi Sanchez i el fotògraf  Lluís Franco, representants de altres penyes, socis de la Penya Arlequinada Los Califas, socis i simpatitzants del C.E.Sabadell, veïns de la zona, membres de Xalest (centre de educació i formació especial amb qui col.labora la penya), l'alcalde Manuel Bustos i el regidor Ayuso, Lino Gutierrez com a imatge dels antics jugadors arlequinats. Molta gent que va superar les nostres expectatives gratament.
Junta de la penya i representants de Xalest
Al cap d'una estona arribaven els jugadors, Ian Mackai i Joaquín, en representació de la plantilla arlequinada que no feia gaire que acabava d'arribar del seu partit amb el Xerez.
Als primers minuts van copar l'atenció de molts, que es feien fotos amb els jugadors i els hi demanaven autògrafs.
Xerrades durant la nit
Es feien grups de xerrades entre coneguts de sempre i gent que es coneixia menys.
Gran ambient que culminava amb un brindis pel Sabadell i per la nova penya al voltant de les 23h.
Uns minuts més tard començava a marxar mica en mica tothom, que ens va acompanyar en un dia important per nosaltres i esperem que per molts arlequinats.
Josep Miranda, Fernando Casado
Bernar Mosquera i Lidia Rot
Moltes gràcies a tothom per fer-nos costat en un dia important, un dia per rubricar el que va començar el dia de la rua per celebrar l'ascens, va continuar amb la formalització legal de la penya i va culminar ahir a la festa de la celebració de la seu social. Ara toca continuar i poguer cel.lebrar molts aniversaris amb tots vosaltres.Perdoneu si ens deixem a algú, no es la nostra intenció i fis que vosaltres volgueu. En aquesta seu teniu la vostra casa. Una abraçada a tots i visca el C.E.Sabadell!!!






6 comentaris:

  1. olaa me llamo ana i vengo a deciros ke me encanta este blook si kereis podeis poner un comentario para todos i ver fotos del taller del xalest solo era esó apaa ke valla bién adios
    besitos a todos adew

    ResponElimina
  2. Les Titelles que fem el taller,son del Sabadell i ara ens les venen en el Bar restaurant los califas i aquestes titelles tenen mlt exit es va fer una inauguracio,la Mireia i el Mariá els nostres Monitors i van anar i els van tractar mlt i mlt be,la inauguracio va començar a les 9 del vespre.El menjar era genial i es van atipar de valent!!!
    Visca la Penya Arlequinada Los Califas!!!!

    ResponElimina
  3. me gusta como me inaguracio se lo pasaron genial los dos monitores en el bar los califas y lo celebraron por todo alto se pusieron las botas

    ResponElimina
  4. estamos muy contentos de que bar los califas colabore con el taller xalest les hacemos titellas del sabadell y las venden en el restaurante . buenas navidades a todos

    ResponElimina
  5. estamos muy contentos de que bar los califas colabores con el taller xalest les hacemon titelles del sabadell y las venden en el retaurante . buenas navidades a todos comen muchos turrones

    ResponElimina
  6. Hola amics. Estem molt contents de que us agradi el blog i ens fa molta il. ilusió que els monitors s'ho passessin molt be a la inauguració. Dir-vos que es un plaer col.laborar amb vosaltres i esperem que es continuïn venen les vostres titelles tan be. Un petó i una abraçada molt fortes a tots.

    ResponElimina