dijous, 1 de setembre del 2011

Ultims fitxatges

Finalment, la plantilla del C.E.Sabadell s'ha tancat amb dues noves fitxes. El puesto de central que tants noms ha barrejat ja té jugador assignat. Serà Pablo Ruiz, procedent del Cartagena. Pablo té 30 anys i molta experiència a segona. Va sortir de la pedrera Sevillista, jugant al filial durant 3 anys i passant al primer equip a l'any 2004. Al primer equip va estar a les ordres de Juande i Caparrós i va arribar a jugar la UEFA amb el Sevilla. A l'any 2006 va anar a jugar al Real Múrcia, on va militar una temporada per passar després per les terres dels Califas (Cordoba) on va jugar al Cordoba CF dues temporades més. Finalment i abans d'arribar al C.E.Sabadell ha estat dues temporades al Cartagena, que potser serà el seu primer rival lluint la samarreta arlequinada.
D'altre banda, Yann Songo'o, fill del ex-porter del Deportivo de la Coruña, i que estava a prova amb el Sabadell, a acabat amb l'aprovació del cos tècnic arlequinat i s'ha quedat a la plantilla. El defensa camerunés de 19 anys i internacional sub-20 amb la seva selecció, va militar a les categories inferiors del Metz francés i aquesta ultima temporada al Zaragoza B de tercera divisió, i destaca per la seva juventud (19 anys) i la seva fortalesa física.
Joaquín , encara que sap que té poques possibilitats de jugar, ha decidit quedarse a la plantilla arlequinada. El cos técnic ja li ha comunicat que serà la tercera opció després de Florian i Baha, Peró ell creu que en els minuts que pugui tenir podrà convèncer a l'entrenador per fer-se un lloc a l'equip.

Moltissima sort a tots tres i ojalà ens donguin moltes alegries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada