R.Madrid Castilla: Mejías, Fabinho (De Tomás, min.75), Mateos, Casado, Nacho Fernández, Alex (José Rodríguez, min.60), Mosquera, Juanfran, Borja, Dennís (Oscar Plano, min.75) i Jesé.
C.E.Sabadell: Nauzet, Oscar Ramírez, Abraham Paz (Toni Lao, min.65), Tortolero, Espasandín, Juanjo, Hidalgo, Moha (Juvenal, min.81), Lanzarote (Uli Dávila, min.77), Eneko i Aníbal.
Col.legiat: Mario Melero López (Andalucía).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Nacho, Borja, Mosquera i Jesé pel R.Madrid Castilla; Espasandín, Tortolero i Juanjo pel Sabadell.
2.500 espectadors aproximadament (una vintena del Sabadell).
Destacar que l'afició arlequinada va haver de suportar insults d'una part de la afició madrilenya i que al equip el van acomiadar amb el crit "NO SON ESPAÑOLES, SON HIJOS DE PUTA"
Gols: 1-0 (Juanfran, min.14); 2-0 (Jesé, min.34); 2-1 (Moha, min.49); 2-2 (Aníbal, min. 52); 2-3 (Aníbal, min. 58).

El C.E.Sabadell aconsegueix la seva tercera Victòria consecutiva al camp del R.Madrid Castilla amb una remuntada èpica, sumant així els 3 punts.

Foto web C.E.Sabadell
Tota la gent tenia bones sensacions de cara a aquest partit, i no volíem arribar a l'any sencer sense guanyar fora de casa. El partit començava a Valdebebas i ho feia molt igualat, amb respecte per part dels dos equips. Però ràpidament el R.Madrid començava a imposar sobre el terreny el seu joc. Un joc de domini al mig camp, però que de tant en tant explosionava amb un joc vertical rapidíssim  que descolocava a tota la línia defensiva del Sabadell. Just s'arribava al quart d'hora quan Dennis feia una passada al segon pal i Juanfra feia el primer gol del R.Madrid. El marcador es posava en contra i al Sabadell no li quedava altre que intentar remuntar. L'equip arlequinat començava a tenir ocasions de perill i era Lanza qui provava sort, però la pilota acabava sortint per sobre del travesser. Després era Moha qui, després d'una bona jugada de Lanza, posa a prova al porter Mejías que treu amb els peus. Més tard, jugada polèmica, Hidalgo remata de cap i el porter agafa la pilota, semblava ser que de dintre de la porteria, però a les repeticions televisives no ho sembla pas, de tota manera l'arbitre no dona gol. A tot això i encara que el Sabadell començava a tenir ocasions de perill, era el R. Madrid qui tenia la posesió del partit, encara que les seves ocasions eren molt comptades però molt verticals i amb molta sensació de perill. I en una d'aquestes, a deu minuts pel descans, Jesé l'hi guanya l'esquena a Espasandín, engalta un xut des del marge de l'àrea gran i la pilota toca a la cama del jugador arlequinat que intentava desviar la pilota, anant a introduir-se dins de la porteria de Nauzet. El Sabadell no havia fet mèrits per perdre per 2-0 tot i que el domini era local. El partit arribava al descans amb aquest resultat.

La segona part començava amb el desig de que el Sabadell pogués marcar un gol aviat per ficar-se al partit de nou. L'equip arlequinat semblava que havia sortit d'una altre manera, corregint petits error de la primera part, i sobretot, mossegant. Pressionava al R. Madrid al seu camp, no deixant que tingués la pilota i intentant que no poguessin sortit amb la pilota jugada. I el canvi  de plantejament ha tingut recompensa, i Moha, a passada d'Hidalgo, ha ficat la pilota dins la xarxa merengue. Això succeïa al minut 49, i el Sabadell començava la seva remuntada. No es deixava jugar al contrari, pressionant i no donant pilotes per perdudes.  Llavors, en jugada d'estrategia, el Sabadell treu un corner i Aníbal de cap fa el segon. Acabàvem d'empatar un partit, que a la primera part semblava impossible, i no pel mal joc del Sabadell si no per l'eficacia madrilenya i el seu joc tan vertical que de vegades s'asemblava al del R.Madrid de primera divisió.
Al minut 48 el Sabadell perdia 2-0, i al minut 52 (4 minuts després) el marcador estava 2-2. L'afició arlequinada a les grades estava exultant. Però el millor estava per arribar. Eneko s'escapa per banda esquerra, posa una pilota dins de l'àrea gran a Lanza, que la toca de taló per que Aníbal la torni a ficar dins de la xarxa. Era el minut 57. En 9 minuts el Sabadell havia donat la volta al marcador.

Foto radiosabadell.cat
El Sabadell tenia el partit on volia, i ara era el R.Madrid qui havia de córrer. Els arlequinats tocaven i començaven a dominar el partit, i eren els madrilenys els que hi anaven darrera de la pilota. Donaven molta sensació de perill, sobretot amb la pilota als peus de Jesé o Juanfran, però no acabaven d'arribar amb perill. Es més, a la recta final del partit, Uli Dávila ha tingut a les seves botes el quart gol, a passe de Juvenal, però el porter ha estat encertat i ha refusat la pilota. Un parell d'ocasions d'atac per part dels locals han posat "l'Ay" al cor dels arlequinats, però per la verticalitat i velocitat de les mateixes, no per que anessin entre pals.

El partit acabava, i el Sabadell, després de 350 dies, tornava a guanyar fora de casa, i de quina manera. Ara ja sumem 8 punts, a falta de que es juguin la resta de partits de la jornada, som quarts.

Proper partit, dissabte 22 a les 18h C.E.Sabadell - Xerez C.D. a la Nova Creu Alta. Ara no tens excusa, l'equip juga be al futbol, porta 3 victòries consecutives davant de bons equips i ha passat a la següent ronda de la Copa. Ara, si no vens a la Nova Creu Alta es per que no vols.