C.E.Sabadell: Nauzet, Ramírez, Pablo Ruiz, Tortolero, Espasandín, Juanjo, Hidalgo (Juvenal, min.69), Moha (Fito, min.83), Lanza (Gato, min.62), Eneko i Aníbal.
Xerez C.D.: Toni, Raul Cámara, Alvaro Silva, Iago Bouzón, Mendoza, Bruno Herrero, Rueda, Alvaro Rey, Maldonado, Marcos (Adrián Ruiz, min.52) i aquest substituït un altre cop per (Lucas Porcar, min.62) i Iñigo Vélez (Tato, min.52).
Col.legiat: Daniel Ocón Arráiz (La Rioja).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Juanjo, Tortolero, Lanza, Hidalgo i Ramírez pel Sabadell.
3.300 espectadors.
Les sots-campiones Olímpiques de waterpolo a Londres del Club Natació Sabadell, Maica García, Laura Ester, Maite Ortiz, Pili Peña i Jennifer Pareja, van fer la sacada d'honor en agraïment al seu títol.
Gols: 1-0 (Moha, min.42); 2-0 (Tortolero, min.48); 3-0 (Espasandín, min.54).

Foto web C.E.Sabadell, Sots-campiones olímpiques de waterpolo
a Londres 2012
Tercer partit de lliga a la Nova Creu Alta i tercer partit amb la porteria a cero. El Sabadell tornava a donar una alegria a la afició i tornava a guanyar marcant tres gols per tercera vegada aquesta temporada. Tant a Almería, R.Madrid B i, ahir Xerez, veien Foradada la xarxa 3 cops durant els seus partits amb els arlequinats. El bon començament de temporada i el bon joc de l'equip es contraposen amb la indiferencia de gran part de la ciutat que continua sense apropar-se a l'estadi Creualtenc.

La primera part va ser dominada pels arlequinats, encara que sense gaires ocasions de perill i amb un joc dominant però una mica avorrit. El primer ensurt l'ha donat el Xerez, que en una errada de Tortolero, Maldonado s'ha portat la pilota posant en greus problemes la porteria de Nauzet, però el mateix Tortolero s'ha refet d'aquesta errada i ha pogut arribar a temps de refusar la pilota.

Foto web C.E.Sabadell
El partit ha estat de molt joc de mig camp, sense gaires ocasions. La primera ocasió realment perillosa del Sabadell ha arribat a la mitja hora de partit. Passada a l'àrea gran que pentina Moha cap a Eneko que fa intervenir a Toni. Més tard, a punt d'acabar la primera part, un refús arriba a la frontal de l'àrea, on Moha, sense pensar-s'ho i sense deixar caure la pilota a la gespa, engalta un xut imparable que acaba dins de la porteria de Toni. Gol psicològic abans d'anar al vestuari.

La segona part ha estat més distreta, amb molt bon joc arlequinat i amb un altre gol psicològic. Als tres minuts de la represa Lanza treu un corner que Tortolero de cap ha enviat al fons de la xarxa. Els andalusos es veien impotents amb la "pegada" del Sabadell. Y gairebé cinc minuts més tard, Espasandín des de fora de l'àrea tornava a provar sort. El seu xut acabava dins de la porteria després de tocar en un defensa. Gairebé tot el que el Sabadell provava li sortia. A més, el joc era maco i el domini arlequinat fora de dubtes. Finalment el partit acabava amb un 3-0 que podia haver estat més ampli si el Sabadell hagués aprofitat un contracop al final del partit de 4 jugadors arlequinats contra un andalús.

Sis partits de lliga i un de Copa amb un resultat de 1 perdut, 2 empatats i 4 victòries. El Sabadell es situa 5é a la Lliga amb 8 punts i el més important, jugant bé.

Proper partit, dissabte 29 a les 20h. a la Nova Creu Alta, Sabadell-Guadalajara.
Si pots i no vols es problema teu, nosaltres anirem a veure a l'equip de la nostra ciutat.