Cinquena jornada consecutiva sense guanyar

C.D.Alcoyano: Dorronsoro, Pina, Morcillo, Aloisio, Carrión, Fran Miranda, Miki (Cesar Remón, min.59), Wellington, Alvaro, Gato (Cañadas, min.75) i David Torres (Paco Esteban, min.77).
C.E.Sabadell: De Navas, Oscar Ramírez, Agustín, Juanjo, Bermudo, Héctor Simón (Adrián Luna, min.87), Puigdollers, Juvenal (Hidalgo, min.59), Manu Lanzarote, Aarón Bueno (Ezequiel, min.68) i Florian.
Col.legiat: Iñaki Bicandi Garrido (Euskadi).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Morcillo, David Torres, Fran Miranda, Alisio, Cañadas, Cesar Remón i Pina per l'Alcoyano; Aarón Bueno, Manu Lanzarote, Oscar Ramírez i Juanjo pel Sabadell.
3.600 espectadors (una vintena d'arlequinats).
Gols: 1-0 (David Torres, min.18), 1-1 (Juvenal, min.47, penal), 2-1 (Alvaro, min.86).

El Sabadell, com ens te acostumats, va tornar a perdre un partit que podia haver guanyat. Com sempre, l'equip va sortir una mica adormit, fred. L'Alcoyano era lleugerament superior al Sabadell, i en la primera arribada clara del partit, una jugada de Wellington pel centre de la defensa amb passada a l'espai on David Torres supera a De Navas amb cama dreta. Es posava el partit malament, però aquest gol servia per que el Sabadell despertes i es fes amb el control del partit. A la següent jugada, Morcillo agafava a Florian per la samarreta i l'arbitre xiulava falta, molt a la vora de l'àrea. Manu Lanzarote la llençava contra la tanca defensiva. Després Florian feia un xut que sortia fora per poc. El descans arribava amb un Sabadell recuperat però sense encert de cara a porteria.

No més començar la segona part, Aloisio agafava a Florian (que ha estat molt actiu) per la samarreta a dins de l'àrea. L'arbitre xiulava penal, i Juvenal era l'encarregat de transformar-ho posant el 1-1 al marcador.

Al minut 57 entrava al camp Hidalgo per Juvenal. En una molt bona jugada de Florian, aquest donava la passada a Hidalgo, que ha fet un xut a porteria que Dorronsoro li ha tret de la mateixa línia de gol. La pilota no volia entrar. El Sabadell feia ocasions, com sempre, però no tenia encert de cara a gol, com sempre. Però encara que era el Sabadell el que posava el joc, ha estat l'Alcoyano el que a 5 minuts d'acabar el partit ha fet el segon gol. Paco Esteban s'ha plantat davant De Navas, enviant la pilota al pal, però el rebot a anat a parar a Alvaro que a plaer a marcat el gol de la victòria pels Alacantins.

La setmana que ve, el Nàstic visita la Nova Creu Alta. Partit molt vital per no haver de patir. Els rivals més directes del Sabadell no tenen partits fàcils: Xérez - Valladolid, Recre - Guadalajara, Huesca - Almeria i Deportivo - Murcia. Si guanyem pot ser una bona jornada per posar terra de pel mig amb els de sota. Però si perdem ens podríem posar no més a 5 punts del descens, quedant 10 jornades i amb els equips de sota fent molta pressió, com es el cas del Girona i el Huesca. Estem jugant be, però a l'hora de ficar gols som una mica MARES. No podem perdonar més, o tindrem problemes.