C.E.Sabadell: De Navas, Toni Lao, Agustín, Pablo Ruiz (Bermundo, min.30), Ramírez, Juanjo, Hidalgo, Arteaga (Juvenal, min.66), Ezequiel, Manu Lanzarote i Baha (Florian, min.45).
C.D.Guadalajara: Saizar, Ander Gago, David Fernández, Gaffour, Javi Barral, Iván Moreno (Nico, min.75), Jonan, Javi Soria, Badía, Collado (Cristian, min.65) i Anibal (Arriaga, min.87).
Col.legiat: Arias López (Cantabria).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Toni Lao per part del Sabadell; Ander Gago i Ivan Moreno per part del Guadalajara. Amonestat amb targeta vermella Badía del Guadalajara.
3.600 espectadors.
S'ha guardat un minut de silenci en record de l'ultim president del Sabadell a Primera Divisió, el Sr. Alfred Besonies, mort als 74 anys aquest cap de setmana.
Gols: 0-1 (Anibal, min.39), 1-1 (Hidalgo, min.43), 1-2 (Badía, min.58), 2-2 (Florian, min.92).

Aquest dissabte, el C.E.Sabadell es va deixar el bon joc al vestuari durant els primers 45 minuts. Els arlequinats van sortir adormits al camp, i això que el Guadalajara tampoc va fer res. Uns primers 45 minuts en els que la grada s'adormia i en els que en comptades ocasions es va crear perill a l'àrea del Guadalajara, o a la del Sabadell. Si a això sumem la falta de migcamp, de tocar la pilota i de l'ambició a la que ens tenen acostumats, dons ja tenim la sopa servida.

A tot això li podíem sumar el gol del Guadalajara al minut 38, que deixava glaçada durant uns minuts a la grada. Per sort, abans del descans, Ezequiel feia una centrada en diagonal a l'àrea i Antonio Hidalgo la pentinava aprofitant la mitja sortida de Saizar, posant el 1-1 al marcador.

Al descans, Florian va substituir a Baha. Baha, que una vegada més, va decepcionar a l'afició arlequinada. Va venir al Sabadell com el fitxatge "estrella" i la veritat, esta molt lluny de ser-ho. Es més, esta molt lluny de ser bon jugador. L'afició porta casi 7 mesos esperant que aquest jugador esclati, i continua igual, sense córrer, sense lluitar pilotes, i pel preu que ha degut costar, sense ser rentable. Quan un jugador no te tècnica l'ha de suplir amb altres coses, com es el cas de Florian, que segurament no te ni la mitat de tècnica que pugui tenir Baha, però que supleix aquesta carència amb molta lluita, obrint espais a la defensa contraria per que els seus companys puguin fer els gols que ell no fa. Però el cas de Baha no es el mateix. Baha no ha demostrat aquesta tècnica al Sabadell, però tampoc la supleix amb lluita, amb treball al camp (que no diem que no treballi als entrenaments durant la setmana). Pel be del Sabadell esperem que aquest jugador ens ensenyi les seves virtuts abans d'acabar la temporada, encara que potser serà massa tard per demostrar res.

Tornant al partit, a la segona part i amb l'entrada de Florian, el Sabadell ha sortit més endollat. Agustín ha donat el primer ensurt. Ha fet una rematada de cap, que per la gran majoria de la gent que veia el partit, treia un defensor amb la ma. Però l'arbit no ha xiulat res. A la següent jugada i davant una errada al migcamp, Badía, després de la rebutjada de De Navas a un xut de anibal, feia el 1-2. Hi ha gent que ha començat a marxar de l'estadi, i no entenem per que, pot ser perque no son arlequinats.

El Sabadell ha continuat intentant-ho, però el gol no arribava. Llevors l'arbit a xiulat penal en contra del Sabadell per falta dins l'àrea, d'Agustín. Hi ha gent que diu que Messi (F.C.Barcelona) es Deu. Dons si Messi es Deu, De Navas ha de seure a la seva dreta. Javi Soria xutava el penal i David de Navas (a la dreta de Deu) l'aturava.

L'equip li posava ganes, però no li posava bon joc. A falta d'un quart d'hora era expulsat Badía (Guadalajara) per donar un cop de colze a Oscar Ramírez al cap. Tot es posava de cara, un penal errat, un expulsat. Era el moment de buscar el gol. I al minut 92, arribava l'empat a 2. Manu Lanzarote ha xutat al pal, i la pilota a caigut a peus de Florian, després d'uns rebots que semblava que no ens afavoririen, i aquest a posat el 2-2 al marcador. Amb aquest resultat acabava el partit, sumant un punt d'or que deixa al Sabadell amb 38 punts, mitja taula, i més a prop de la salvació.

D'altre banda, avui, uns que deuen dir que son arlequinats, han trencat la tanca fixa que la penya te al gol nord de l'estadi. Al acabar el partit, ens hem adonat que el logo de la penya a la tanca i el califa arlequinat que ens va fer l'amic Rebote estaven trencats i difícilment reparables, pel que haurem de mirar si podem assumir el cost de tornar-los a fer. Gràcies amics per aquesta feinada.