dilluns, 9 d’abril del 2012

La victòria davant el Nàstic apropa al Sabadell una mica més a la permanència

C.E.Sabadell: De Navas, Toni Lao, Olmo, Agustín, Redondo, Juanjo, Hidalgo (Juvenal, min.52), Puigdollers, Aarón Bueno (Ezequiel, min. 65), Arteaga (Héctor Simón, min.70) i Florian.
Nàstic Tarragona: Rubén Pérez, Mingo, Mairata, Xisco Campos, Alex Ortiz, Seoane, Rodri (Orbegozo, min.66), Longás, Galindo (Abalo, min.26), Moran i Tuni (Alvaro Rey, min.76)
Col.legiat: Melero López (Andalucia).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Juanjo i Hidalgo pel Sabadell; Alex Ortiz i Longás pel Nàstic. Expulsat amb targeta vermella directa Agustín del Sabadell per agressió.
3.200 espectadors (un centenar del Nàstic).
Gols: 1-0 (Aarón Bueno, min.19)

Es Sabadell ha aconseguit davant el Nàstic els primers tres punts de les finals que venen fins a final de temporada. Uns punts molt valuosos que apropen al conjunt arlequinat a la permanència.

Foto Web C.E.Sabadell
El partit començava amb domini arlequinat, encara que la primera ocasió era pel Nàstic. Alex Ortiz rematava a una sortida d'un corner, sense opcions per lo forçat de la rematada. Al minut 19, Arteaga treia un corner, i Aarón Bueno, després de pentinar Mingo, empalmava un xut creuat al segon pal. Rubén Pérez no podia fer res per aturar la pilota i el Sabadell es posava per davant al marcador. El Nàstic ho ha intentat, primer ha estat Tuni i després Moran, sense sort. Abans del descans, eren Arteaga, Hidalgo i Aarón Bueno els que desaprofitaven ampliar el marcador.

Foto Web C.E.Sabadell
A la segona part el domini arlequinat ha baixat, encara que el Nàstic tampoc ha estat un equip que dones sensació de perill en cap moment. Els nervis s'han apoderat una mica de la grada, no pels mèrits dels Tarragonins si no pel desencert arlequinat, que encara que no dominava com la primera part, creava ocasions que es desaprofitaven. Primer ha estat Florian el que fa una centrada que deixa passar Arteaga i que no espera Puigdollers, rematant fora. Després una passada de Ezequiel a Florian, que aquest ultim no encerta a rematar, sol davant Rubén Pérez. Després arribava l'expulsió amb targeta vermella directa a Agustín per un cop de colze sense pilota que encara no entenem com Agustín ha tingut tan poca vista de fer això davant els ulls de l'arbitre.

Abans d'acabar el partit ha estat el Nàstic el que ha estat a punt d'empatar el partit a xut d'Orbegozo, que ha salvat sota pals Olmo.

Els tres punts es queden a la Nova Creu Alta i el Sabadell es posa amb 41 punts, 11 punts per sobre del descens i amb la primera final guanyada.


Lluís Carreras, entrenador C.E.Sabadell

Dáltra banda, Lluís Carreras, ha declarat a la roda de premsa que ja ha arribat a un acord amb el club per renovar el seu contracte per la temporada que ve, encara que manca la signatura. l'acord verbal sembla més que suficient per poder dir que tindrem a Carreras una temporada més, donant continuïtat a un projecte i estabilitat a un conjunt de professionals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada