diumenge, 3 de juliol del 2011

VII Torneig Interpenyes

Per setena vegada s'ha disputat el Torneig Interpenyes al pavelló de Cal Balsach, a la Creu Alta. Nou equips han participat aquest any, entre ells, el format per les Penyes La Trempera i Los Califas, que per primera vegada s'inscrivien en ell.
Ha estat un dia de germanor entre arlequinats, amb un molt bon ambient en general i axó si, molta competitivitat entre els equips, que cada vegada estan més preparats.
El torneig, en el qual va fer acte de presencia el president del C..E.Sabadell Joan Soteras al migdia, se'l van  emportar per segona vergada consecutiva els nois de LFA, i en el cual es va poguer veure equips que s'havien preparat pel torneig i que havien pujat un esglaó respecte a altres edicions.
El nostre equip que jugava per primera vegada, va obtenir un resultat acceptable, donat que el vam formar entre dues penyes que mai havíem participat i donat que ho vam parlar tot la setmana d'abans. Vam quedar en setena posició de nou equips.
Lamentar, la desgraciada lesió del nostre company de Resistencia/Foreros Xavier Jiménez Oms "Panso", que es va trencar el bessó i que va haver de ser traslladat al hospital per ser atès a Urgències. Des d'aquí li desitgem una bona recuperació al amic Panso.

3 comentaris:

  1. Molt bon detall per la part de qui escriu aquest article, recordant la lesió que va tenir el company arlequinat Panso. Aixó diu molt del companyerisme que hi ha en aquesta gran familia.

    ResponElimina
  2. Em va agradar molt la vostre participació. Sou dels equips que entén l'esperit del torneig.

    Un 10!

    ResponElimina
  3. Muchas gracias por la alusion a mi lesion, la verdad es que era lo unico que pedia que no le sucediera a nadie y finalmente lo sufri yo en mis carnes. Es una pena estar todo el año preparandote para ese dia y romperte, pero ayer muchisima gente me demostro su preocupacion y su deseo que me recuperara pronto y eso es de agradecer y admirar. Muchas gracias a todos.

    ResponElimina