dilluns, 25 de juliol del 2011

El C.E.Sabadell inaugura la pretemporada amb un empat a Olot

Partit típic de pretemporada, avorrit i sense gols. Mig centenar d'arlequinats van presenciar el partit en directe, un partit amb moltes cares noves i jugadors de la pedrera.
El partit va començar al municipal d'Olot a les 19h. i va engegar amb moltes perduas de pilota i un joc poc fluid. Als primers vint minuts, dos ocasions pel Sabadell i una per l'equip local, amb un Joaquín molt participatiu. Poc més a destacar del primer temps, a excepció d'una parada de De Navas a un remat de cap a l'interior de l'area petita.
La segona part va començar amb un onze arlequinat molt diferent. Les ocasions arribaven amb "cuentagotas" a les dues porteries, destacant un parell de xuts de Florian que va parar el porter. El mateix Florian rebria una falta al minut 70 que faria que s'anés lesionat, res greu. Continuant amb la tònica de la primera meitat, poques ocasions per tots dos equips i les unicas arribades amb tirs llunyans. El marcador no es va moure i va arribar a la fi del partit amb 0-0.