dimecres, 20 de juliol del 2011

Presentat Ian Mackay

Foto RS
El porter que l'any passat militava a la Ponferradina, Ian Mackay, i del qual es va anunciar ahir el seu fitxatge, ha estat presentat avui a la Nova Creu Alta.
Ian Mackay, de 25 anys, ha dit que està molt content d'haver-se decidit pel Sabadell, per que té molt bones referències del club arlequinat - "Es un club seriós, que està fent les coses bé i que està creixent" -.
De la seva competència a la porteria amb l'indiscutible David de Navas ha dit, -"Per mi és un honor competir amb ell. Intentaré aprendre el màxim d'ell, perquè és més gran que jo i segur que puc aprendre molt. No vull parlar de reptes, sinó de treball dia a dia per posar-ho difícil a l'entrenador, que és qui ha de triar".


D'altre banda, també ha estat presentat el cos mèdic, encapcelat pel Nacho González. Dinàmic Sport, l'àrea esportiva del Centre de Medicina Correctiva de Sabadell, encapcelada per Bernat De Pablo, que va ser metge de la selecció Espanyola de hoquei, serà qui estarà present als entrenament i als partits que disputi el C.E.Sabadell la temporada vinent.


Sort a tots en el nou any al C.E.Sabadell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada