Hércules C.F.: Falcón, David Cortés, Escassi, Cabrera, Peña, Paglialunga, Mario (Eldin, min.66), Edu Bedia, Sardinero (Toti, min.66), Braulio (Rivas, min.79) i Portillo.
C.E.Sabadell: De Navas, Toni Lao, Abraham Paz, Tortolero. Ramírez, Juanjo (Juvenal, min.83), Longás, Moha (Eneko, min.71), Lanza, Collantes (Aníbal, min.63) i Uli Dávila).
Col.legiat: Santiago Jaime Latre (Aragón).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Mario, Braulio i Portillo per l'Hércules; Longás, Tortolero, Moha i Toni Lao pel Sabadell.
7.331 espectadors al Rico Pérez (una desena d'arlequinats).
Gols: 0-1 (Lanza, min.16); 1-1 (Braulio, min.35); 2-1 (Braulio, min.75); 3-1 (Portillo, min.85).

Foto web C.E.Sabadell
La història s'ha tornat a repetir, el Sabadell no acaba de trobar-se fora de la Nova Creu Alta i això comença a preocupar a la afició arlequinada. Carreras sorprenia amb un 11 revolucionari, donant entrada a un Tortolero acabat de sortir d'una lesió llarga, un Longás titular i dos no habituals a la titularitat, Collantes i Toni Lao. D'altra banda, Hidalgo quedava relegat a la banqueta juntament amb Eneko.

El Sabadell ha sortit amb ganes, però era l'Hércules el que feia les primeres aproximacions a la porta de De Navas, que tornava a la titularitat degut a la sanció a Nauzet. Però era el Sabadell el que a la primera vegada que arribava a porteria estrenava el marcador. Collantes marxa per banda esquerra, posa una centrada a l'àrea a la que Uli Dávila no arriba per poc, però a la que Lanza al segon pal si arriba i posa el 0-1 al marcador. La cosa començava be, i tot feia indicar que per fi el Sabadell aconseguiria trencar la mala ratxa de mal joc i resultats fora de casa. Però tot era un miratge. A partir d'aqui el Sabadell s'ha difuminat, ha perdut el poc control del joc que podia tenir i no ha tornat a tirar a porteria fins al minut 90.
Foto web Hércules C.F.
L'Hércules, sense demostrar la seva superioritat clarament, anava arribant a l'àrea arlequinada, posant a prova a De Navas en un parell d'ocasions amb bastant perill, que el porter madrileny ha resolt amb la solvència que ens tenia acostumats en temporades anteriors. Però en una clara errada defensiva i una mitja sortida del porter arlequinat Braulio ha aconseguit l'empat a 10 minuts del descans. Encara que l'Hércules no estava donant cap lliçó, estava fent més que el Sabadell i estava arribant a l'àrea amb menys o més perill, i l'empat es veia venir. Amb aquest resultat marxaven els jugadors al vestuari, i pronosticavem canvis per part de Carreras per intentar reconduir la situació. Però en principi no ha estat així.

La segona part començava amb els mateixos homes que la primera, però amb una intensitat diferent. Eren els alacantins els que sortien per el partit, i incomprensiblement els arlequinats no es trobaven al camp.
L'Hércules arribava a l'àrea arlequinada, provant la defensa del Sabadell i la porteria, fins que a la mitja hora d'aquesta segona part Eldin centrava des de banda dreta i en una errada de marcatge, Braulio rematava tot sol al segon pal, avançant al seu equip al marcador. No només havien empatat si no que remuntaven el partit.
La segona part era de clar domini de l'Hércules i el Sabadell havia desaparegut del camp. Tant es així que deu minuts després del segon, arribava el tercer. Portillo retalla a Tortolero dins de l'àrea i supera a De Navas de nou. El Sabadell perdia un altre partit, i el pitjor, tornant a donar una mala imatge, sobretot a la segona part.

El Sabadell acaba la setmana en la posició 10 de la classificació amb 43 punts, allunyant-se de la zona de playoff d'ascens (5 punts el separen), però mantenint-se a 12 punts del descens que es el prioritari.

Ara toca pensar en el proper partit, que serà una festa arlequinada. Partit nº 1000 del Sabadell a la Nova Creu Alta amb events organitzats pel club per la ocasió:
-Dos circuits de SCALEXTRIC es muntaran dins del camp, a la zona entre Tribuna i Gol Nord, un per adults i un altre per nens (des de les 16h.)
-També es farà un sorteig entre els participants del hashtag #NCA1000 (tres guanyadors d'una samarreta signada pel jugador que vulguin) i un xut del mig del camp al descans, que en cas de convertir-lo en gol rebran un carnet de gol per la temporada que ve.
-Concert de Keympa (grup sabadellenc), que ens tocaran les seves cançons i, a més, una versió nova de l'himne (abans del partit).
- Sacada d'honor a càrrec de jugadors històrics del club.
- Regal d'un Clap Banner a tots els assistents al partit.
- Marxa arlequinada des del lloc on s'ubicava la Vella Creu Alta fins a la Nova Creu Alta, organitzada per la  Federació de Penyes del Sabadell (17h.).

A més, el club, per que el preu no sigui un obstacle, ha deixat les entrades de lateral i de gol a un preu assequible per a tothom, 10€ a la guixeta el mateix dia del partit i 7€ si la compres anticipadament a les oficines del club durant tota la setmana fins dissabte al migdia. Es una fita per ser-hi. El partit nº 1000 del C.E.Sabadell a la Nova Creu Alta ha de ser el partit dels socis, aficionats, simpatitzants i Sabadellencs. No t'ho pots perdre. JUNTS SOM MÉS FORTS!!!!