dilluns, 11 de març del 2013

El partit de la il.lusió traslladat al dia de Las Palmas

C.E.Sabadell: Nauzet, Oscar Ramírez, Abraham Paz, Raul Goni, Samu, Hidalgo (Longás, min.46), Llorente (Gato, min.65), Moha (Uli Dávila, min.46), Lanza, Eneko i Aníbal.
S.D.Ponferradina: Santamaría, Carpio, Carlos Ruiz, Robusté, Alan, Isaías (Lafuente, min.85), Acorán (Nano, min.78), Joni, Juande, Saul i Yuri.
Col.legiat: Eduardo Prieto Iglesias (Navarra).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Hidalgo, Moha i Raul Goni pel Sabadell; Isaías, Joni i Carpio per la Ponferradina. Amonestat amb targeta vermella directa Nauzet pel Sabadell.
3.700 espectadors a la Nova Creu Alta (uns 150 ponferradins).
Gols: 0-1 (Saul, min.36); 0-2 (Joni, min.81); 0-3 (Yuri, min.91).

Mal partit del Sabadell aquesta jornada davant la Ponferradina. Els arlequinats no van saber com foradar la porteria de Santamaría i no van estar còmodes al terreny de joc en la major part del partit.

Foto Marca.com
La sortida dels arlequinats semblava com es habitual a casa, amb ganes de fer-se amb el control del partit. La primera l'ha tinguda Lanza que en una rematada de cap ha tocat el travesser per sobre. La Ponfe també ha arribat de la mà de Yuri posant a prova a Nauzet. El partit començava igualat. Però mica en mica la Ponfe s'ha fet amb el migcamp i el Sabadell s'anava diluint. En una de les arribades de la Ponferradina per banda, Yuri ha posat la pilota a l'àrea i Saul ha fet el primer gol. Això començava a pintar malament, mes que res per que el Sabadell encara que arribava no feia el joc al que està acostumat i no es trobava còmode al camp. La primera part acabava amb aquest resultat i tothom esperava una reacció de l'equip i del mister a la segona part.

La segona part començava amb canvis i semblava que Carreras s'havia adonat que la cosa no funcionava. Feia sortir del camp a Hidalgo i Moha i donava entrada a Longás i Uli Dávila). El Sabadell ha tingut opcions d'empatar el partit amb el mexicà com a protagonista, però aquesta jornada la sort no ha acompanyat als arlequinats. Però tots dos equips han tingut les seves oportunitats. La Ponfe amb xuts a porta llunyans que Nauzet ha resolt bé. El Sabadell, sobretot, amb una gran ocasió de Aníbal que ha picat al pal, després al porter i ha sortit a corner. Però tot i això, el Sabadell no convencia.

Foto web C.E.Sabadell
Foto web C.E.Sabadell
I al minut 70 arribava la jugada clau del partit. Passada al espai, Nauzet surt però arriba més tard que el jugador visitant i li fa caure dins de l'àrea. L'àrbitre però interpreta que ha estat fora i xiula falta i expulsió del porter del Sabadell. El Sabadell havia fet els tres canvis i ha estat Samu el que s'ha posat la samarreta de porter, deixant la banda per la porteria. Era tal la desconcentració del equip en aquell moment, que Samu no s'ha enrecordat ni de posar la tanca pel llançament de la falta, i ha estat Manu Lanza l'encarregat de fer-ho. A partir d'aquesta jugada, tot a canviat encara més si cal. Els visitants han començat a provar més els xuts a porta, i Samu es defensava el millor que podia. En una d'aquestes, centrada per banda esquerra i Joni fa el segon de la Ponfe. El partit s'havia trencat del tot. I justament complert el minut 90, en una acció molt semblant arribava el tercer. Dos gols que possiblement no haguessin arribat si no hagués estat Samu a la porteria, ja que els de Ponferrada, sapiguent que sota pals no hi havia un porter, l'han provat i els hi ha sortit bé.

En definitiva, mal partit del Sabadell acompanyat de mala sort.
Els arlequinats acaben la jornada en la posició 9 de la classificació amb 43 punts, a 2 punts dels puestos que donen dret a la promoció d'ascens i a 13 punts del descens.



Proper partit, Diumenge a les 17h. (encara, que probablement es canviarà a les 16h. per problemes amb la il·luminació del Rico Pérez), Hércules C.F. - C.E.Sabadell. JUNTS SOM MÉS FORTS!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada