Al partit 1000 a la Nova Creu Alta el millor va ser l'afició

C.E.Sabadell: Nauzet, Oscar Ramírez, Abraham Paz, Goni (Tortolero, min.16), Samu, Juanjo, Moha, Hidalgo (Juvenal, min.61), Manu Lanza, Eneko (Uli Dávila, min.61) i Aníbal.
U.D.Las Palmas: Barbosa, Atouba, Vitolo, Tato (David González, min.79), Nauzet, Deivid, Thievy (Chrisantus, min.83), Momo (Javi Castellano, min.70), Dani Castellano, Murillo i Hernán.
Col.legiat: Ricardo De Burgos Bengoetxea (Euskadi).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Abraham Paz, Juanjo, Oscar Ramírez i Juvenal pel Sabadell; Dani Castellano i Thievy pel Las Palmas. Amonestat amb targeta vermella Tortolero pel Sabadell.
5.241 espectadors a la Nova Creu Alta el dia en que la familia arlequinada cel.lebrava el partit 1000 a l'estadi creualtenc.
Jugadors històrics arlequinats van asistir en representació de tots els jugadors que han passat per les files arlequinades al partit 1000.
Abans del partit es va montar un Scalextric als voltants de l'estadi (entre tribuna i gol nord).
Estava prevista l'actuació del grup vallesà Keympa, que van fer una nova versió de l'himne, però la pluja va fer suspendre el concert.
D'altra banda la Federació de Penyes va organitzar una marxa arlequinada des de l'ubicació de la antiga Creu Alta fins a la Nova Creu Alta.
Gols: 0-1 (Tato, min.36); 0-2 (Vitolo, min.39, de penal); 0-3 (Tato, min.70); 0-4 (Thievy, min.78).

Foto Pedro Salado
La festa del mil.lenari no va poder acabar pitjor. La pluja d'aigua no va diluir la pluja de gols que Las Palmas li va fer al Sabadell en un dia de festa arlequinada.

El Sabadell ha començat be, amb una rematada de cap d'Abraham Paz i un xut de Samu des de la frontal que han fet lluir a Barbosa. Però al minut 15 Goni queia lesionat i començava la caiguda arlequinada. El substituïa Tortolero, que sortit d'una lesió i amb pocs dies d'entrenament amb el grup tornava als terrenys de joc la setmana passada al Rico Pérez (Hércules) i diumenge tornava a sortir a defensar el colors arlequinats. I ha estat una errada de marcatge de Tortolero la que ha propiciat el primer gol canari. Passada a l'espai i Thievy li guanya l'esquena a Tortolero, centra i Tato remata al fons de la xarxa. Els illencs es posaven per davant. I no només això, tres minuts més tard un altre cop Tortolero ha fet caure a Vitolo dins de l'àrea quan era l'ultim defensor i l'arbitre a assenyalat penal i expulsió. El Sabadell es quedava amb 10. El mateix Vitolo ha estat l'encarregat de llançar el penal, i encara que Naucet ha aconseguit tocar la pilota, aquesta ha entrat a la porteria, posant el 0-2 al marcador.
El descans arribava amb un resultat advers, i amb la esperança de que a la segona part es poguesi remuntar el partit, o al menys, empatar. Però la segona part encara ha estat pitjor. En l'intent de fer gol del Sabadell i amb un home menys, el Sabadell deixava molts espais i Las Palmas l'aprofitaven per crear contraatacs molt perilloses. Tant Thievy com Vitolo han estat a punt de tornar a fer gol, però ha estat de nou Tato el que des de la frontal ha fet el tercer. Tot anava de mal en pitjor. A no més 10 minuts del final arribava el quart, en jugada personal de Thievy. La gent ha començat a abandonar la Nova Creu Alta, la gent no habitual. Per que els habituals han aguantat fins el xiulet final. 3.500 aficionats que jornada rera jornada estan amb l'equip, guanyin, empatin o perdin. 3.500 aficionats als que des de la nostra penya volem felicitar per estar al costat de l'equip en els pitjors moments, que es quan l'equip més l'agraeix. Felicitats a aquests 3.500 per no baixar del vaixell i per portar amb honor els colors arlequinats al cor.

Foto Marca.com
El Sabadell acaba la jornada en la posició 11 de la classificació amb 43 punts, a 8 punts de la promoció d'ascens i a 11 punts del descens.

Proper partit Dissabte 30 de Març a les 21h. Córdoba C.F. - C.E.Sabadell, partit televisat a TELEDEPORTE. JUNTS SOM MES FORTS!!!!!!