dimarts, 30 d’octubre del 2012

Oliver i Benji fitxen pel C.E.Sabadell

Avui s'ha conegut la noticia. El C.E.Sabadell ha fet la seva proposta més mediàtica a nivell estatal.
Dintre de poc, els socis i aficionats de l'equip arlequinat podran gaudir dels futbolistes japonesos més coneguts. Yoichi Takahashi, creador dels dibuixos de la famosa serie de televisió "Campeones", vindrà a la Nova Creu Alta el proper 9 de Novembre per conèixer el club i començar a fer-se una idea del que podrà ser el panell on lluiran Oliver, Benji, Mark Lenders, Tom Baker, els bessons Derrick i molts més. Just al mig de tots ells, el dibuixant nipó crearà un nou personatge. Aquest serà arlequinat, amb l'equipació del Sabadell.


La noticia ha estat la més mediàtica que ha donat el Sabadell en molt de temps, pot ser en anys. L'arribada dels jugadors japonesos a la Nova Creu Alta ha estat noticia a tota la premsa esportiva, a les televisions d'àmbit estatal, ràdios.... Sens dubte, molt més que la campanya de socis.

Yoichi Takahashi, dibuixant dels dibuixos de "Campeones"
Al nou personatge arlequinat que acompanyarà a Oliver, Benji i companyia, li posaran nom els socis arlequinats. El club prepararà els propers dies una consulta per veure quin nom volen els socis per posar al nou jugador arlequinat creat per Takahashi.


La Nova Creu Alta serà el primer estadi del mon pintat pel famós dibuixant amb els seus personatges. Esperem que a més de noticia mediàtica, porti gent al camp i punts a la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada