C.E.Sabadell: Nauzet, Oscar Ramírez, Toni Lao, Pablo Ruiz (Gato, min.71), Espasandín, Juanjo, Hidalgo (Uli Dávila, min.55), Arteaga (Fito, min.46), Lanza, Collantes i Aníbal.
Hércules C.F.: Juan Carlos, Pere (Raul, min.77), Cabrera, Mora, Sellés (Guille, min.46), Arbilla, Edu Bedía (Ribas, min.46), Sardinero, Clausí, Gilvan i Portillo.
Col.legiat: Alfonso Pino Zamorano (Castilla la Mancha).
Incidències: Targeta groga per Nauzet, Hidalgo, Espasandín i Aníbal pel Sabadell; Cabrera per l'Hércules. Expulsat al tunel de vestidors amb targeta vermella directa Manu Lanza.
3.800 espectadors a la Nova Creu Alta.
Gols: 0-1 (Portillo, min.30); 0-2 (Portillo, min.40); 1-2 (Gato, min.72).

El Sabadell perd el seu primer partit a la Nova Creu Alta i Pino Zamorano, de nou, torna a ser protagonista.
En una primera part una mica ensopida, la primera ocasió ha estat pel Sabadell, que a la sacada d'una falta, Ramírez no ha pogut rematar sol davant Juan Carlos. I en la mateixa jugada, contraatac de l'Hercules i Sardinero es queda sol davant Nauzet. El porter del Sabadell li fa penal i Pino Zamorano no dubta en xiular-lo i treure targeta groga a Nauzet. Portillo s'encarrega de transformar el penal, però el Sr. Pino Zamorano el fa repetir, creiem que per l'entrada a l'àrea d'alguns jugadors. Portillo tira de nou, i el pal esquerre de la porteria arlequinada atura el xut.
Foto web C.E.Sabadell
Collantes ha estat un dels més insistents a l'atac arlequinat. S'han tingut un parell d'ocasions a la primera part, però la falta d'encert ha fet que el Sabadell no inaugurés el marcador. Però era Portillo, qui en el minut 30, després d'un refús de Nauzet, posava el 0-1 al marcador amb un remat de cap. Era un resultat injust pel que s'havia vist al terreny de joc, però havien estat més encertats que els del Sabadell. I a falta de 5 minuts per que arribes el descans, Portillo de nou, foradava la porteria arlequinada. Un resultat molt ample pels mèrits de l'Hércules, però el Sabadell tampoc havia fet gaire per anar guanyant aquest partit.

A la segona part el Sabadell ha sortit més endollat, al menys als primers minuts. Lanza era el primer en provar, però el seu xut sortia fregant el pal. L'Hércules es replegava i sortia amb puntada llarga per que Portillo o Gilvan busquessin el contracop. Els jugadors de l'Hércules començaven a perdre temps amb lesions simulades i amb el consentiment de l'arbitre.
Quan es portaven una mica més de vint minuts de la segona part, un xut creuat de Collantes a posat l'uy al cor de l'afició arlequinada, però el seu xut ha sortit fregant el pal. I al minut 72, Lanza treu una falta des de banda dreta i Gato pentina, ficant la pilota a la porteria visitant. Era el 1-2. A partir d'aquí, els jugadors de l'Hércules han començat a perdre temps. Tant jugadors, tirant-se al terra fent entrar les lliteres, com el porter, trigant tot el possible en treure de porteria, feia que passessin els minuts. Pino Zamorano, semblava que prenia nota per afegir el temps al final del partit, però la sorpresa ha estat que arribat el minut 90, el quart arbitre no més ha afegit 3 minuts, el normal per un partit sense interrupcions, però amb els 6 canvis. L'afició del Sabadell ha protestat molt aquest temps afegit, però de res a servit. El partit acabava amb el 1-2 al marcador.
Lanzarote era expulsat al túnel de vestidors amb targeta vermella directa per protestar.
El Sr. Pino Zamorano, sempre que pita al Sabadell ha de fer-se notar. Ja la temporada passada a Huesca, el seu arbitratge va ser patètic, autoritzant un canvi sense parar el joc i mostrant targetes que sorprenien a tothom.

Proper partit, dimecres 17 a les 21h., Copa del Rei, C.E.Sabadell-Córdoba C.F.