diumenge, 26 d’agost del 2012

Sabadell 0 Villarreal 0 Nauzet 10

C.E.Sabadell: Nauzet, Oscar Ramírez, Abraham Paz, Tortolero, Espasandín, Héctor Simón, Llorente (Hidalgo, min.78), Gato (Eneko, min.61), Moha (Fito, min.69), Ulises Dávila i Aníbal.
Villarreal C.F.: Juan Carlos, Joan Oriol, Musacchio, Mellberg, Javi Venta, Jaume Costa (Manu Triguero, min.57), Marcos Senna, Bruno, Hernan Pérez (Uche, min.68), Cani (Moi, min.83) i Cavenaghi.
Col.legiat: Ricardo De Burgos Bengoetxea (Euskadi)
Incidències: Amonestats amb targeta groga Hidalgo i Llorente pel Sabadell; Joan Oriol, Mellberg, Javi Venta, Jaume Costa i Bruno pel Villarreal.
3.300 espectadors (uns 200 del Villarreal)
Gespa en molt mal estat, encara que en tractament i una millor que el dia de l'Espanyol.
Gols: Sense gols

Ahir es va jugar a la Nova Creu Alta un dels partits que espera la afició durant molt de temps. L'any passat li va tocar al Depor ser aquest equip, i va marxar de la Nova Creu alta sense els 3 punts. Aquest any li tocava al "SUBMARINO AMARILLO", i tampoc ha pogut portar-se els 3 punts, s'ha hagut de conformar amb un.
L'estadi no tenia un aspecte enlluernador en quant a afició. Ni la ciutat respon al que hauria de ser tenir un equip a categories professionals, ni segurament el club ha sabut fer-ho, tothom tindrà la seva part de culpa, però el cas es que davant el millor equip (presumiblement) que visitava la NCA, hem anat els mateixos de sempre.

Foto Radiosabadell.cat
El partit ha començat amb un Sabadell ben situat al camp, que ha donat el primer ensurt als peus d'Uli Dávila  als segons del xiulet inicial. El Villarreal no ha trigat gaire en voler dominar el partit, i el migcamp bastant fluixet del Sabadell no li ha posat gaire dificultats per fer-ho.

Al minut 25 ha arribat la primera bona intervenció de l'heroi de la nit, Nauzet. Era Hernan Pérez qui xutava i el porter arlequinat desviava la pilota. Més tard era Cavenaghi qui posava a prova a Nauzet, però es trobava amb un porter tocat per la llum del seu predecessor David De Navas. Bruno tornava a provar de cap, però Nauzet continuava parant tot el que arribava a la seva porteria.

Per part del Sabadell, no més destacar un altre xut d'Uli Dávila desviat.

A la segona part la primera ha estat pel Sabadell. Aníbal s'endinsava a l'àrea gran i Mellberg li ha fet penal. Tothom l'ha vist, excepte l'arbitre, que no ha xiulat res. A la contra, era Hernan Pérez qui tornava a provar a Nauzet sense èxit.

Semblava que el Villarreal tornava a dominar el partit, per que el mig camp del Sabadell continuava desaparegut, però fins a aquest moment, sense gaire perill de cara a porteria. Però a començat el recital del gran Nauzet Pérez. Javi Venta s'endinsa per banda dreta i fa una centrada al primer pal, on Cavenaghi remata i Nauzet posa la mà evitant el gol. Més tar era Senna qui es topava amb el porter arlequinat.

I arribava la jugada polèmica. Un rebuig de Fito va a les mans de Nauzet i l'arbitre pita falta indirecta dins de l'àrea entenen que ha estat cesió. No més ha interpretat cessió ell, ja que era un rebuig. La barrera arlequinada estava a sobre de la línia de gol. Tocaven la pilota per Cavenaghi que trencava l'esfèrica i de nou Nauzet aturava la pilota a "bocajarro".

Foto elmundodeportivo.es
En un altre xut potent de Marcos Senna, Nauzet feia una altre parada excepcional enviant la pilota a corner. S'estava convertint en l'heroi del Sabadell i el Villarreal ja no sabia que fer per ficar la pilota a dintre. Al temps de descompte, l'arbitre xiula una falta a Aníbal a la frontal de l'àrea gran del Villarreal i quan Fito està preparat per llençar-la, el senyor col.legiat xiula el final del partit.

Segurament l'arbitre no ha influït per ser en el resultat, però sens dubte, ha estat un provocador.

El Sabadell continua sense perdre i sense encaixar gols, encara que també continua sense guanyar i sense marcar (el gran problema en els últims anys d'aquest equip). Tenint en compte que aquest començament de lliga el Sabadell s'enfronta als millors equips de la Categoria (Villarreal, Barça b, Almería, R.Madrid Castilla, ...) no son resultats dolents. No més esperem que quan vinguin els que han de lluitar pel mateix que nosaltres (Guadalajara, Mirandés, Huesca, Ponferradina, Lugo, Murcia, ...) sumem els punts.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada