diumenge, 19 d’agost del 2012

El Sabadell treu un punt de Montilivi

C.E.Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Tortolero, Abraham Paz, Óscar Ramírez, Héctor Simón, Llorente, Moha (Eneko, min.76), Arteaga (Gato, min.61), Uli Dávila (Fito, min.90) i Aníbal.
Girona F.C.: Mallo, Jose, Chus Herrero, Migue, David García, Tébar, Garmendia, Toni Moral (Eloy Amagat, min.58), Juanlu Hens (Ariday, min.80), Jandro i Benja (Ion Vélez, min.69).
Col.legiat: Pedro Sureda Cuenca (Balears).
Gols: Sense gols. 0-0
Incidències: Amonestats amb targeta groga Jose pel Girona; Toni Lao, Naucet, Abraham Paz, Héctor Simón i Moha pel Sabadell.
3.200 espectadors (200 arlequinats).

El Sabadell va debutar ahir un any més a la Segona divisió A (els que cobren diners per això la diuen Liga Adelante). Va ser a Montilivi i davant el Girona.
La sorpresa es va conèixer una hora abans de començar el partit. Per primera vegada en 7 anys, David de Navas no començava com a titular (si no tenim en compte els partits que va jugar com a titular Ian Mackay, una vegada estava tot fet la temporada passada). Era Nauzet qui ho feia, i era de preveure després de la igualtat dels dos durant la pretemporada, que qualsevol podia fer-ho).

Foto Lajornada.cat
Els 10 primers minuts han estat de domini arlequinat, si es pot dir que hi ha hagut dominadors. Al minut 8, una centrada des de banda esquerra arriba a Uli, que deixa la pilota enrere a Moha i Chus Herrero refusa un xut que podia haver estat gol. Just a la contra, Nauzet li treu una pilota al mateix Chus Herrero per sobre del travesser.

El partit era un anar i tornar sense gaire perill per part dels dos equips Al minut 21, Moha, que ha fet un molt bon partit, fa una centrada des de la banda esquerra i es Aníbal qui remata fluix a les mans de Mallo, que treu ràpidament donant per error la pilota a Héctor Simón que no s'ho pensa i xuta a porteria per sorpresa, sortint la pilota fora.

Tot estava molt igualat, els gols, el domini del partit, la posesió de la pilota (50/50). Però els 15 últims minuts, el Sabadell a tirat enrere, com si estiguessin cansats i el Girona, sense fer gaire ha dominat aquesta ultima fase de la primera part, amb un xut de Juanlu des de la frontal que Tortolero a enviat a corner i amb una volea de David García des del segon pal que ha sortit fora.

No més començar la segona part, la primera ocasió es pel Sabadell, Uli xuta a porta, però el seu xut des de la frontal va fluix i sense problemes per Mallo. La següent ocasió es pel Girona, Benja remata una pilota per sobre del travesser.

Foto As.com
Al minut 53 arriba la jugada polèmica del partit. Moha entra a l'àrea gran per banda esquerra i li deixa una pilota als peus a Uli, que xuta i la pilota pega al travesser i dintre de la porteria, però l'arbitre no dona gol. A la repetició es pot apreciar que la pilota bota just traspassada la línia de gol, però dona la sensació que part de la pilota està dintre de la línia, per tant, no podem dir que va ser gol. Es d'aquestes jugades que per molt que la miris, no saps si entra sencera o no. Per tant, donem el benefici del dubte a l'arbitre i no es gol.

La resta del partit ha estat d'anar i tornar però sense ocasions clares ni perill per part de cap dels dos equips. No més al final, un xut d'Ariday que s'ha passejat per dintre de l'àrea sense trobar rematador i una centrada des de banda esquerra per part d'Eneko que Aníbal no ha pogut rematar.


Bones sensacions en aquest primer partit de lliga, encara que es nota que som a mitjans d'Agost. La defensa ha estat el millor de l'equip, millorant un 100% respecte a la temporada passada. Ulises Dávila també se li veuen cosetes molt bones que imaginem que a mida que l'equip vagi jugant partits, podrà millorar-les i deleitar-nos amb elles. El mig camp, be, el mig camp bastant fluixet, no em millorat gaire en aquest sentit, i si el mig camp no millora, difícilment Aníbal podrà recollir pilotes per ficar-les dins. Donem temps, per que aquest equip promet donar-nos moltes tardes de bon futbol.

Proper partit, Sabadell-Villarreal a la Nova Creu Alta, Dissabte 25 a les 19h. Us esperem a tots allà!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada