dilluns, 7 de maig del 2012

Una nova derrota davant el Celta apropa al Sabadell a la zona perillosa de la classificació

C.E.Sabadell: De Navas, Toni Lao, Olmo (Oscar Ramírez, min.65), Agustín, Bermudo, Juanjo, Puigdollers, Hidalgo (Juvenal, min.62), Lanzarote, Florian (Baha, min.77) i Adrian Luna.
R.C.Celta de Vigo: Sergio, Hugo Mallo, Tuñez, Bustos, Oier, Toni (De Lucas, min.69), Alex López, Orellana, Natxo Insa (Joan Tomás, min.72), Roberto Lago i Iago Aspas (Bellvís, min.80).
Col.legiat: Juan Marínez Munuera (Valencia).
Incidéncies: Amonestats amb targeta groga a Olmo i Adrian Luna pel Sabadell; Natxo Insa pel Celta.
4.800 espectadors (un centenar del Celta).
Gols: 0-1 (Alex López, min.30); 1-1 (Agustín, min.49); 1-2 (Orellana, min.77)

Una altra ensopegada del Sabadell, que sembla no aixecar-se d'una vegada i sumar 3 punts.
Amb un gran començament de temporada i un transcurs de la mateixa normal, ara, a les acaballes sembla que l'equip està donant la seva pitjor cara en quant a resultats. I es que, encara que hi va haver una pitjor ratxa (vam estar 13 jornades sense guanyar), ara estem més necessitats de punts que aleshores.

Foto RS
La primera part ha estat de domini 100% galleg. El Celta ha estat el clar dominador i, el Sabadell ni tan sols xutava entre els tres pals. La primera oportunitat del Celta ha arribat de la ma de Toni, que li ha guanyat l'esquena a Bermudo i el seu xut s'ha trobat amb el pal. El Celta dominava el partit, i era el que creava les ocasions. Durant més de mitja hora no ha existit el Sabadell. Hi aquesta mitja hora ha estat culminada amb el primer gol visitant. Era Iago Aspas, que posant una pilota enrere al segon pal, ha rematat a plaer Alex López enviant la pilota a la xarxa. Abans d'arribar al descans, minut 43, el Sabadell ha fet el seu primer xut entre els tres pals, sense problemes per Sergio.

Foto web C.E.Sabadell
A la segona part, el Sabadell semblava sortir amb altre mentalitat, i en la primera jugada han tret un corner que donava origen al gol de l'empat. Es treia des de la cantonada i Sergio s'empassava la pilota, deixant rematar a Agustín a plaer. El Sabadell ha millorat una miqueta, sense "encandilar", i el Celta sembla que no dominava tant com a la primera part, encara que continuava dominant, però amb menys intensitat. I ha estat Iago Aspas el que ha tingut el segon del Celta a les seves botes, en un ma a ma amb De Navas, al qual l'hi ha fet una vaselina i quan semblava que la pilota entrava dins de la porteria, ha aparegut Oscar Ramírez i se l'emportada, evitant el gol. Però així encara, qui no crea perill es dificil que guanyi un partit, i el Sabadell no creava perill. Ha estat el Celta, i en concret Orellana, el que s'ha desfet de Oscar Ramírez i ha empalmat una volea que ha superat a De Navas, posant un just 1-2 al marcador. El partit ha acabat amb aquest resultat. Aquesta vegada no ha semblat que no es volgués intentar, simplement, no s'ha pogut, no en sabíem més i el Celta no ens ha deixat.

A hores d'ara, el Sabadell s'apropa a 7 punts del descens, i te un calendari complicat d'aqui a final de temporada. Esperem no haver de patir més del compte, però les sensacions ens fan preveure que haurem de patir fins al final.

Pròxim partit, diumenge 13, a les 17h. a Elche. A veure si treiem alguna cosa millor.