R.Valladolid: Jaime, Peña, Marc Valiente, Rueda, Sisi, Alvaro Rubio (Nafti, min.58), Naucet, Victor Pérez, Alberto Bueno, Oscar (Jofre, min.74) i Javi Guerra (Manucho, min.79).
C.E.Sabadell: Ian Mackay, Toni Lao, Samuel, Agustín, Oscar Ramírez, Héctor Simón, Hidalgo (Aaron Bueno, min.45), Juvenal, Adrian Luna, Alex Cruz (Fran Piera, min.58) i Baha (Juanjo, min.69).
Col.legiat: Daniel Ocón Arráiz (La Rioja).
Incidències: Amonestats amg targeta groga Sisi, Alberto Bueno i Victor pel Valladolid; Adrian Luna pel Sabadell. Expulsat per doble targeta groga Héctor Simón del Sabadell.
12.200 espectadors aproximadament.
Gols: 1-0 (Peña, min.37), 2-0 (Naucet, min.93)

Foto RS
Diumenge, a Valladolid, el Sabadell va sortir al camp amb tota la feina feta i els objectius consolidats. Les derrotes de Alcoyano i Cartagena donaven la permanència matemàtica als homes de Carreras. Això feia que Carreras, donés per fi la oportunitat de debutar en lliga al porter Ian Mackay. Un partit difícil amb un rival que lluita per l'ascens directe a la primera divisió. Un Valladolid que s'ho jugava tot i un Sabadell que ja no es jugava res excepte el voler fer la feina ben feta. Però va passar el que havia de passar, i es que el peix gran es va menjar al petit.

El Valladolid va dominar en tot moment durant el partit. Va sortir deixant clar qui manava i buscant el partit des del primer moment. Mackay, que debutava a la porteria arlequinada ha estat providencial en varies ocasions locals, que el porter del Sabadell ha solucionat amb moltes tables. Però al minut 37, una centrada per banda dreta arriba a Peña que li guanya la esquena a Alex Cruz i supera a Mackay sense que aquest pugui fer res per evitar el gol. El Valladolid dominava clarament, i el Sabadell no podia o no sabia fer més per evitar-ho.
Foto web C.E.Sabadell

A la segona part tot ha estat igual. El Valladolid una mica més relaxat pel marcador a favor, continuava dominant el partit, encara que no acabava de materialitzar el seu bon joc amb ocasions clares de gol. Als 20 minuts de la segona part, Héctor Simón era expulsat per doble targeta groga i el Sabadell es quedava amb 10 homes. Semblar ser que el Valladolid ho ha vist més assequible encara si cal, o el Sabadell ha hagut de doblar esforços al trobar-se en inferioritat, però les poques ocasions que ha tingut durant el partit han arribat a partir d'aquest moment. Primer Luna i després Fran Piera ho intentaven a la porteria Pucelana, però sense èxit i sense perill clar. El domini continuava sent del Valladolid però, i fruit d'això arribaven les ocasions pels Pucelans. Alberto Bueno estavellava una pilota al pal i Ian Mackay feia una gran aturada a Javi Guerra. Però quan tot semblava que acabaria així, al minut 93, Naucet veia una mica avançat a Mackay i li tirava una vaselina en la que el porter arlequinat no podia fer res per aturar. Arribava el 2-0 i acabava el partit. Un partit intranscendent pel Sabadell que ja tenia la permanència assegurada.

Reconèixer el treball fet per Ian Mackay, que sense haver jugat un minut a la lliga, sortia a un camp molt difícil, davant un rival que si no passa res l'any que ve jugarà a primera divisió, i donava una molt bona sensació.

Dir també que, tot semblar indicar que amb la baixada del Villarreal B, la permanència matemàtica està assegurada. Però recordar, que si algun equip de primera divisió baixa administrativament al mes de juny per no pagar, el Villarreal mantendria la categoria, i Villarreal b també, per la qual cosa baixarien els quatre últims classificats a segona b. Així que encara que no sembla possible, no ens fiem gaire d'aquesta LFP i son capaços de fer aquesta temporada el que no han tingut nassos de fer en altres. Em de treure tres puntets pel que pugui passar, encara que creiem que ja està tot fet. Felicitar a tots els jugadors, cos tècnic i junta directiva per assolir l'objectiu, però felicitar sobretot als fidels del C.E.Sabadell, als tots aquests que estem quan va be, quan no va tan be i quan va molt malament. MOLTES FELICITATS A TOTS!!!