El Sabadell continua amb la bona ratxa i ja son dotze el punts de coixí amb el descens

C.E.Sabadell: De Navas, Toni Lao, Olmo, Pablo Ruiz, Redondo, Héctor Simón, Hidalgo, Arteaga (Juvenal, min.86), Oscar Ramírez, Manu Lanzarote (Ezequiel, min.68) i Florian (Baha, min.63).
Villarreal C.F. "B": Mariño, Pere Martínez, Truyols, Kiko Olivas, Toño, Toribio, Pedro Vázquez (Mauricio, min.63), Lucas Porcar, Moi (Edu Ramos, min.63), Manu Trigueros i Joselu (Juanto, min.75).
Col.legiat: Julio Amoedo Chas (Galicia).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Héctor Simón pel Sabadell; Toribio, Manu Trigueros, Truyols, Pere Martínez i Toño pel Villarreal B. Expulsat per doble targeta groga Lucas Porcar pel Villarreal B.
Uns 3.100 espectadors ( una vintena del Villarreal B).
Gols: 1-0 (Héctor Simón, min.53), 2-0 (Manu Lanzarote, min.60), 3-0 (Baha, min.84), 3-1 (Manu Trigueros, min.90).

Foto Saballuts tk.
El C.E.Sabadell continua amb la bona ratxa i continua enfortit a la Nova Creu Alta, on no més ha perdut dos partits (Córdoba i Valladolid). Avui els arlequinats an guanyat 3-1 amb la entrada més fluixa de segona A a la Nova Creu Alta, en part pel fred.

La primera part ha començat amb la cessió de domini per part arlequinada cap al Villarreal B. Els visitants han tingut 15 minuts de domini, en la que tocaven la pilota i dominaven al migcamp. Entretant el Sabadell no ha perdut en cap moment el seu lloc al camp, i encara que es deixaven dominar estaven molt be assentats al camp. Era el Villarreal el que dominava, i apretava en línies defensives arlequinades, però sense perill preocupant. No més Florian al minut 10 ha provat un xut llunyà, però sense èxit. A partir d'aquests primers 15 minuts el partit s'ha igualat, però en la primera part cap dels dos equips ha posat en perill la porteria contraria. Abans del descans, Oscar Ramírez ha tingut una bona rematada que ha sortit fora per ben poc, però res més a destacar en els primers 45 minuts.

Foto web C.E.Sabadell
La segona part ha començat gairebé com la primera, amb domini del Villarreal B que volia fer-se amb el partit, però res preocupant per que el Sabadell continuava ben assentat al camp. Aquesta vegada al Villarreal B li ha durat encara menys aquest domini. Al minut 9, una gran jugada d'Oscar Ramírez, que entrava per banda dreta, ha fet veure que centrava la pilota però en comptes de centrar se l'ha tirada més endavant deixant fins a tres defenses enrere i a llavors ha posat la pilota a l'àrea gran, on Héctor Simón que venia del darrera ha fet un xut que s'ha ficat dins de la porteria sense que Mariño pogués fer res.Es el primer gol en lliga d'Héctor Simón. A partir d'aqui el Sabadell s'ha crescut i ha començat a tenir oportunitats davant la porteria de Mariño.

A llavors han vingut dos faltes calcades. a la frontal de l'àrea gran ha xutat Manu Lanzarote i Mariño amb una bona estirada ha pogut desviar la pilota. Poc després Manu Lanzarote tornava a provar més o menys des de la mateixa posició. Picava la falta de la mateixa manera, amb xut baix i fregant el pal esquerre de Mariño que aquesta vegada no ha pogut fer res. El Sabadell feia el 2-0 i la Nova Creu Alta començava a veure que per primera vegada podrien respirar tranquils sense haver de patir per no matar el partit.

Al minut 63 Baha substituïa a Florian. El davanter Franco-Marroquí donava les mateixes sensacions de sempre, que no corria a buscar les pilotes, que pot ser no estava a l'alçada del que tothom esperava...Però al minut 84 ha tingut la seva i l'ha ficada dins la xarxa. La veritat es que se'l veu pocs minuts, pot ser també per que Florian treballa molt més que ell i està més en forma, però les poques oportunitats que té de cara a gol les aprofita. El Sabadell respirava molt tranquil amb un 3-0 al marcador, i la gent encara més.

Just abans d'acabar el partit, en una falta al mateix limit de l'area gran el Villarreal B feia un golàs en el que De Navas poc podia fer. Un xut directe per tota l'escaire de la porteria arlequinada al minut 90 de partit.

El Sabadell ja te el gol- average a favor amb Xerez, Huesca i Villarreal B, tres rivals directes en la lluita per mantenir la categoria, encara que tal i com s'està posant tot, pot ser no farà falta mirar el gol-average amb aquests equips, ja que el Sabadell es situa dotzé amb 32 punts i amb una diferencia de 12 punts respecte a la linia que marca el descens.

La setmana que be visitem al Cartagena, equip en zona de descens, que no està "cosechant" la temporada que preveien. Esperem poder treure algun punt d'allà, si son els tres, millor.