dimarts, 10 de gener del 2012

Presentat Antonio Hidalgo

Antonio Hidalgo ha estat presentat aquest migdia com a nou jugador del Centre d´Esports Sabadell. El granollerí ha entrenat per primer cop sota les ordres de Lluís Carreras aquest matí, i després ha passat per la sala de premsa Miguel Quereda per explicar les seves primeres impressions. D´entrada, Hidalgo ha parlat de com han anat les negociacions: “Ha estat una cosa molt ràpida. Diumenge quan vaig saber la possibilitat de venir vaig parlar amb el meu representant perquè ho tenia molt clar. Estava inactiu, això pesa molt i el que volia era jugar. Per mi, avui ha estat un dia molt il·lusionant”. El migcampista també ha comentat el seu estat de forma: “M´he vist millor del que esperava, mai he corregut tant com avui. El fet de ser dins d´un vestidor fa que el cap funcioni d´una altra manera, perquè el futbolista viu de la competició. Si fos per mi, podria jugar diumenge ja, tinc unes ganes terribles de debutar”.

Al vestidor del Centre d´Esports, Antonio Hidalgo ha coincidit amb companys amb qui ja havia compartit experiències en d´altres equips. “Amb Bermudo vaig estar dinant fa poc i a Puigdollers el veig sovint, però m´ha fet molta il·lusió veure a gent com Baha o Samuel, amb qui ja havia coincidit i feia temps que no ens vèiem”, ha dit el jugador. Hidalgo també ha afirmat no sentir-se pressionat per arribar al mercat d´hivern per intentar canviar la dinàmica de l´equip, i ha explicat el que vol fer al Sabadell: “Vinc a aportar sacrifici i treball, a sumar per poder aconseguir l´objectiu marcat. Quan no tens una cosa és quan te n´adones del que vols, i per això ara mateix estic encantat per poder jugar”.

El nou jugador arlequinat també ha assegurat haver vist algun partit de l´equip de Lluís Carreras aquesta temporada, i s´ha mostrat convençut de tornar al bon camí: “He vist dos partits del Sabadell, el del Depor i el del Valladolid, i són molt diferents, però si es va fer un bon joc a principis de temporada estic segur que el tornarem a fer perquè el vestidor està convençut. Serà el bloc qui tirarà endavant això”. Per últim, i com anècdota, el migcampista ha comentat el fet que durant hores, el seu nom fos un dels més comentats a Espanya a la xarxa Twitter: “Avui dia la informació vola per les xarxes socials. Ahir estàvem signant el contracte i la gent ja ho estava comentant”. Antonio Hidalgo ha firmat fins a finals de temporada pel conjunt sabadellenc.

Intencions de futur
A la presentació d´Antonio Hidalgo també hi era el director esportiu Xavi Roca, que ha comentat la voluntat del Centre d´Esports de reforçar-se més en aquest mercat d´hivern: “La intenció és reforçar l´equip amb alguna incorporació més, encara que costa. Sempre surten noms, i no van mal encaminats. Del mig camp cap endavant és on ens estem movent, tant a les bandes com a la punta o segona punta que sigui complement al que tenim amb Baha i Florian”. Abans de tot això, Joan Soteras havia obert la roda de premsa recordant una anècdota d´Hidalgo. “El seu germà havia jugat, fa 10 anys, al nostre juvenil. Ve d´una família amb passat arlequinat”, ha dit el president. 


Fotografia i cronica treta de la web del C.E.Sabadell, http://www.cesabadell.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada