C.E.Sabadell: De Navas, Toni Lao, Olmo, Pablo Ruiz, Bermudo, Héctor Simón, Puigdollers (Samuel Baños, min. 79), Antonio Hidalgo (Arteaga, min.72), Oscar Ramírez, Lanzarote i Florian (Aarón Bueno, min.86).
U.D.Las Palmas: Barbosa, Pignol, Juanpe, Laguardia (Roque, min.63), Rayman, Javi Castellano, David González, Francis Sánchez (Artiles, min.63), Jonathan Viera, Javi Guerrero (Portillo, min.63) i Mauro Quiroga.
Colegiat: Jose Mª Sánchez Martínez (Murcia)
Incidències: Amonestats amb targeta groga Antonio Hidalgo, Florian i Aarón Bueno pel C.E.Sabadell; Francis Sánchez, Laguardia, Javi Guerrero i Jonathan Viera. Expulsat per doble amonestació David González (mi.80).
4.100 espectadors (uns 50 aficionats del Las Palmas)
Gols:   1-0 Florian (min.14), 1-1 Juanpe (min.90)

Avui el C.E. Sabadell ha tornat a mostrar la seva millor cara a La Nova Creu Alta. En una molt bona primera part, el Sabadell ha dominat el joc del partit, sent molt superior al seu rival i arribant a l'area visitant amb cert perill. Oscar Ramírez que tornava a jugar d'extrem, arribava amb perill per banda dreta i Florian feia el seu treball de mobilitat a l'àrea, creant buits i intentant aprofitar les seves ocasions. En una d'aquestes cavalgades, Oscar Ramírez a fet una centrada des de banda dreta, que Florian d'esperor i amb la colaboració de Juanpe ha colocat per sobre de Barbosa dins de la porteria, fent el primer gol del partit (1-0).
Foto lajornada.cat

Amb aquest gol d'avantatge al marcador, el Sabadell ha cedit una mica l'iniciativa i Las Palmas ha disposat una mica més de la pilota, sense tenir el domini del partit, però si creant una mica més de perill a la porteria de De Navas. Quiroga ha donat un parell d'ensurts, però la pilota en les dues ocasions ha estat rebutjada pels pals, la segona de les rematades provinent d'una errada en la sortida del porter arlequinat.

El Sabadell, però, ha continuat arribant a l'area visitant, creant cert perill, però perdonant. Tant Florian com Antonio Hidalgo han posat a prova a Barbosa, que desafortunadament pels interessos arlequinats, ha resolt satisfactoriament.

A la segona part del partit, el Sabadell ha sortit més relaxat, però sense deixar de tenir el control del partit. Oscar Ramírez arribava amb facilitat per banda dreta, i Florian continuava portant de cap a la defensa del equip illenc. Precisament Florian hauria pogut sentenciar en una jugada en la que s'ha quedat tot sol davant de Barbosa, però el seu xut picat ha sortit llepant el pal dret de la porteria visitant.

Foto elmundodeportivo.com
El primer ensurt l'ha donat Portillo, que després d'una altre badada de De Navas, ha xutat a porta i ha salvat Olmo sota pals. El Sabadell s'arreplegava en defensa, degut també al cansanci de 75 minuts dominant el partit i deixant-se la pell i els últims 10/15 minuts han estat una mica més de perill per part dels visitants. Però qui perdona ho acaba pagant, i en una falta al limit de l'area gran que ha llençat Jonathan Viera, Juanpe ha pentinat i aprofitant una sortida en fals de De Navas la pilota a acabat al fons de la xarxa arlequinada.

Avui s'ha empatat un partit que es podia haver guanyat, però l'equip ha donat una gran imatge de nou i si continuan així, les victòries arribaran. La gent vol ganes, lluita i entrega, i d'això avui hi ha hagut en grans quantitats. No s'hi pot dir res avui. No més esperar que els resultats arribin, encara que acabar la primera volta amb 25 punts s'ha de prendre com una bona noticia, ja que tal i com va la classificació i els resultats pels equips que estan per sota, no creiem que la barrera de la salvació es situi aquesta temporada als 50 punts, si no per sota d'aquests punts. Ànims i a guanyar al Xerez.