dissabte, 13 d’agost del 2011

C.E.Sabadell - R.C.D.Espanyol

Penya Arlequinada Los Califas al partit de Presentació
Ahir es va jugar a la Nova Creu Alta el partit de presentació davant l'afició arlequinada entre el C.E.Sabadell i el R.C.D.Espanyol. El partit, que va començar amb xiulets per part del públic cap a l'arbitre. per no deixar fer el minut de silenci que s'anunciava per megafonia, va estar molt equilibrat en quant a joc, però les ocasions van ser de l'Espanyol. Una primera part molt igualada, però amb més domini Peric, que va arribar a porta amb molta més facilitat, també degut a la qualitat d'alguns dels seus jugadors, com Verdum, Oswaldo o Sergio García. Oswaldo va tenir dos grans ocasions per inaugurar el marcador, però una la va estaballar al pal i l'altra va sortir per sobre de la porteria. Va haver de ser Florian, que en un intent de desviar una pilota, va tenir la mala sort de ficar-la dintre de la porteria de De Navas, arribant-se així a la fi de la primera part.
A la segona part la cosa va canviar una mica. El Sabadell va saber guanyar la posició al camp, i  pot ser va tenir una miqueta més de domini i va poguer fer una mica el joc al que vol arribar Carreras. Van tocar la pilota, van fer internades amb una mica de perill per bandes. A prop del minut 80 Aiham ha provocat un penal que s'ha encarregat de transformar Aarón Bueno, empatant així i de manera merescuda el partit. Però la alegria ha durat ben poc. Tres minuts després Thievy donava el 1-2 definitiu a l'Espanyol al rematar una centrada de Clerc.
Destacar l'actuació del jove Alex Cruz, que va crear perill amb les seves internades per banda dreta, i al qual se li veu certa qualitat, encara que li falta més rodatge i experiència. Esperem que al Sabadell pugui agafar-la i donar tot el que s'espera d'ell.
Bona nota en general per tot l'equip que mica en mica s'apropa al que tots esperem d'ell.