dimecres, 4 de setembre del 2013

Una molt dolenta segona part del Sabadell fa que el Depor s'emporti els 3 punts.

C.E.Sabadell: De Navas, Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Barral (Martí Crespí, min.70), Llorente, Ruper, Longás (Antonio G., min.79), Tanabe (Collantes, min.55), Gato i Aníbal.
R.C.D. La Coruña: Lux, Laure, Luisinho, Kaka, Insúa, Bergantiños, Juan Domínguez, Culio (Juan Carlos, min.75), Rudy (Bicho, min.89), Arizmendi i Borja (Luis, min.83).
Col.legiat: Daniel Ocón Arraiz (La Rioja). Ha amonestat amb targeta groga a Antonio G., Longás, Ruper i Llorente pel Sabadell; Luisinho i Culio pel Deportivo.
Gols: 0-1 (Borja, min.47); 0-2 (Borja, min.73); 0-3 (Arizmendi, min.78).
Incidències: S'ha guardat un minut de silenci per la mort de l'ex-entrenador del Sabadell Jose Luís Montes.
Abans del partit i durant el descans els castellers de Sabadell "Els Saballuts" han fet una actuació per la afició i com a preàmbul de la Festa Major.
4.612 espectadors a la Nova Creu Alta.

Segon partit consecutiu deixant marxar els 3 punts i sense marcar gols. El Sabadell torna a donar una baixada considerable en el seu joc i de nou torna a perdre.

Els locals amb sortit amb ganes, actitud i ben posat al camp. El Depor esperava enrere i intentava aprofitar les seves oportunitats.
Foto web C.E.Sabadell
El Sabadell per la seva banda ha estat el que més clares les ha tingut a la primera part. Primer Gato, que ha creuat be la pilota però Lux la ha aturat. Però la més clara la va tenir Aníbal que sol davant el porter no ha sabut o no ha pogut superar-lo i el rebot li ha caigut a Gato, que si ha aconseguit superar a Lux però, quan la pilota semblava que entrava dins de la porteria, Kaka l'ha tret sobre la línia.

El Depor a començat a "apretar" una mica més, i ha estat a punt de posar-se per davant al marcador quan Borja, després d'una errada defensiva, ha xutat, molt malament per cert, i la pilota s'ha estavellat al pal i després a aturat De Navas. Al descans s'arribava amb empat a cero.

I de nou, el començament de la segona part ha trastocat tot. Errada defensiva de Cristian i Borja agafa la pilota i supera a De Navas. Era el minut 47 i el gerro d'aigua freda queia sobre el Sabadell.
A partit d'aqui el Depor s'ha fet amb el control del partit, i el Sabadell ha quedat perdut al camp. Perdues "tontes" de pilota a la defensa i al mig camp, poca profunditat en atac, etc., etc., etc. No sortia res i poc a poc s'ha anat perdent les ganes i en alguns casos la actitud. Així no quedava una altra que arribés el segon, també de Borja i en una bona jugada dels gallecs. I a falta de 10 minuts per arribar a la conclusió del partit, Arizmendi a la contra a tornat a fer gol posant el 0-3 al marcador. Encara podia haver estat més ampli el resultat si no hagués estat pels pals i per algunes bones aturades de De Navas. El partit acabava amb un merescut 0-3 pel Depor i amb una molt mala imatge a la segona part del Sabadell.