C.E.Sabadell: Naucet, Toni lao (Espasandín), Abraham Paz, Tortolero, Oscar Ramírez, Juanjo Ciércoles (Juvenal), Héctor Simón (Llorente), Arteaga (Eneko), Gato (Collantes), Ulises Dávila (Fito) i Aníbal (Baha).
R.C.D.Espanyol: Kiko Casilla (Cristian Alvarez), Tejera (Victor S.), Forlín, Baena (C.Gómez), Verdú (Armero), Rui Fonte (Alvaro V.), H. Moreno, Javi López (Galán), Capdevila (V.Alvarez), Wakaso (Tievy) i Christian Alfonso (Albín).
Col.legiat: David Medié Jiménez, Català (Sabadell)
Incidències: Targeta groga per Abraham Paz, Tortolero i Héctor Simón pel Sabadell; Javi López, Galán i Victor Alvarez per l'Espanyol.
2.500 espectadors aprox.
Abans de començar el partit, Juanjo Ciércoles fa entrega a Verdú d'una samarreta del Sabadell amb el número 21 (Dani Jarque) a l'Espanyol en conmemoració del tercer aniversari de la mort del jugador Pericu.
També, Joan Soteras entrega una placa a l'arbitre Sabadellenc David Medié pel seu ascens a Segona divisió A.
Durant el partit, i en el minut 21, tota la afició arlequinada, aplaudeix, en un emotiu minut al que va ser capità de l'Espanyol Dani Jarque.
Gols: 0-1 (Victor Alvarez)

Foto radiosabadell.cat
Partit de presentació davant la afició arlequinada a la Nova Creu Alta que va acabar amb derrota sabadellenca per 0-1.
La primera part va ser molt tranquil·la, sense gaire ocasions per part dels dos equips. El Sabadell amb una bona defensa, molt millor que la temporada passada, va fer desaparèixer les poques ocasions periques.
Per part del Sabadell, que es el que ens interessa en aquests partits de pretemporada, destacar la zona defensiva i detallets d'Ulises Dávila. Aníbal Zurdo també va tenir millora respecte als davanters de la temporada passada. En línies generals, l'equip de la primera part va estar millor que l'any passat, exceptuant el mig camp, que no va existir.

Foto Sport.es
A la segona part, amb canvis als dos equips, l'Espanyol ha portat una mica més de perill (recordem que es un equip de primera divisió). Al inici d'aquesta segona part, l'arbitre a assenyalat penal per unes mans inexistents d'Oscar Ramírez. Ha llençat Verdú, i, Naucet (que li posarà molt difícil la titularitat a De Navas) ha aturat.
Però l'Espanyol ha continuat buscant el gol i al minut 20 de la segona part, en un refús de la tanca després d'una falta, Víctor Àlvarez ha engaltat un xut que ha entrat a la porteria arlequinada, sense que Naucet pogués fer res.

Els homes de Carreras l'han intentat, primer amb un xut d'Ulises Dávila i després amb un altre de Fito, però sense èxit. Així s'ha arribat al final del partit i de nou, el Sabadell ha tornat a perdre el partit de presentació a la Nova Creu Alta davant l'Espanyol.

Destacar el treball realitzat pel davanter Nabil Baha, que a diferencia de l'any passat, encara que no hagi servit de res, ha buscat pilotes, ha pressionat la defensa perica i ha demostrat que aquesta temporada vol treballar, no només als entrenaments, si no també al camp.