diumenge, 5 de febrer del 2012

Empat sense gols al Palau de gel Oscense amb una afició de 10.

S.D.Huesca: Luís García, Helguera, Josetxo, Camacho, Llamas, Bauzá, Vázquez, Núñez (Jokín, min.27), Omar (Jorge Larena, min.81), Mario Rosas (Vega, min.81) i Tariq.
C.E.Sabadell: De Navas, Toni Lao, Olmo, Agustín, Redondo, Héctor Simón, Hidalgo (Juanjo, min.89), Arteaga, Oscar Ramírez, Manu Lanzarote (Ezequiel, min.63) i Florian (Baha, min.78)
Col·legiat: Alfonso Pino Zamorano (Castella la Manxa)
Incidències: Amonestats amb targeta groga Llamas pel Huesca; Arteaga, Redondo i Hidalgo pel Sabadell.
Uns 1.500 espectadors (150 aprox. seguidors arlequinats).
Gols: Sense gols. 


Ahir dissabte, el C.E.Sabadell visitava al S.D.Huesca amb el primer desplaçament organitzat per la Federació de Penyes del Sabadell. Tot semblava anar sobre rodes: 150 seguidors acompanyaven a l'equip, el Sabadell havia sortit feia una setmana d'una mala ratxa...Però les condicions meteorológiques  volien fer turuntullar tot això. Però diem "volien", per que no ho van aconseguir.

Foto web C.E.Sabadell
El partit es va desenvolupar amb unes condicions molt adverses, però el Sabadell va tornar a donar la cara. En una primera part Oscense, el Sabadell no va aconseguir fer cap gol i posar-se per davant en el marcador, encara que tot indicava que això podia passar. Però el vent i el gel van fer del partit d'ahir un festival de despropòsits per les dues parts.

Arteaga i Florian (que va jugar amb mascara, degut al seu trencament dels ossos del nas) ho van intentar al començament, però els seus xuts van sortir desviats. El Huesca es feia amb el domini del migcamp, però sense arribar amb perill a la porteria de De Navas. Just abans del descans, Florian, a passada d'Arteaga ha tingut la seva oportunitat de posar al Sabadell per davant, però al moment de xutar ha relliscat i el seu xut ha sortit desviat. Acabava la primera part, amb una mica més de domini del Huesca, però amb les oportunitats del Sabadell, encara que sense aprofitar el vent a favor, que per altra banda, tampoc feia un favor per que s'havia de calcular com xutar per que la pilota no s'anés al carrer.



A la segona part El Huesca ha baixat el seu domini, i el Sabadell ha començat a fer-se amb ell. El Sabadell atacava en contra del vent, però dominava el partit. Als 20 minuts de la segona part, Carreras donava entrada a Ezequiel substituint a Lanzarote. I a tots ens ha recordat el partit de Isaac Cuenca a Badalona. Ezequiel s'ha fet amb la banda esquerra i semblava mentida com podia driblar a un, dos i tres defenses i endinsar-se a l'àrea en un camp que semblava un palau d'hoquei. La pilota se li enganxava al peu, la mostrava, l'amagava i deixava al defensor mirant-s'ho amb cara de tonto. Donava una gran sensació de perill, i en unes d'aquestes accions, ha centrat la pilota una mica passada, ha arribat a l'altre banda on Ramírez la tornava a posar i Hidalgo rematava massa alt.




Foto Web C.E.Sabadell
El Sabadell ho ha intentat, ha donat la cara, però la pista de gel Oscense i el vent no han deixat que les coses fossin com esperàvem. Repartiment de punts i gol-average a favor.
La segona volta continua com va començar la primera, 4 punts i això si, els dos primers partits amb Xerez i Huesca amb els gols-average a favor. Dos rivals directes que queden en desventatge.

L'arbitre Pino Zamorano torna a demostrar per que ha baixat a segona divisió. Amonesta a Redondo per pèrdua de temps, per que no pot treure una falta per que el vent s'emportava la pilota. Deixar fer un canvi al Huesca amb la pilota en joc, increïble!!

Uns 150 aficionats que no van deixar mai d'animar a l'equip, a 6º sota cero i amb un vent fred que donava una sensació tèrmica de 11º sota cero. Un 10 per aquesta afició que no deixar a l'equip sol mai.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada