dilluns, 8 d’agost del 2011

Copa Catalunya

Aquesta tarda, el C.E.Sabadell ha jugat a Terrassa la seva eliminatòria de la Copa Catalunya, en un partit avorrit, sobretot a la primera part.
El Sabadell, ha sortit al camp una mica adormit, i en el primer minut de joc, el Terrassa ha fet lluir a De Navas en una oportunitat que podia haver estat el 1-0. La següent jugada ha estat un xut al travesser per part del Terrassa. El Sabadell, que no acabava de trobar el seu lloc al camp no ha creat cap oportunitat destacable a la primera part, arribant-se al descans amb un empat a cero.
A la segona part, sense fer un gran joc, el Sabadell ha dominat una mica més i ha aconseguit trenar alguna jugada. Però no ha començat a arribar amb claredat fins que no han sortit al camp Lanzarote, Arteaga, Fito i Florian. Lanzarote per banda dreta a fet un parell d'arribades amb perill, posant en perill la porteria egarenca.
El gol a arribat en una passada en profunditat de Arteaga a Florian, que desfent-se dels defenses en un parell de regats, ha ficat la pilota dintre de la porteria a la dreta del porter. El Sabadell es posava per davant.
El Terrassa ha intentat arribar a la porteria arlequinada, i podia haver donat algun ensurt, però més per errades defensives del Sabadell que pel bon joc.
En una altra arribada del Sabadell, per banda esquerra, Arteaga s'ha ficat al àrea, i al anar a driblar al defensa egarenc, aquest s'ha llençat al terra per fer-se amb la pilota i se l'ha emportat amb la mà, indicant el col·legiat el punt de penal. El mateix Arteaga l'ha llençat, anant a parar la pilota al pal, a l'esquerra del porter.
Amb aquest resultat s'ha arribat al final de l'encontre, destacant potser a Lanzarote, Arteaga i Florian, que sense fer gran cosa, han destacat una mica més que la resta del equip. No cal dir que De Navas, com sempre, ha fet el seu treball quan li tocava i ha fet possible que el gol de Florian fos suficient per passar l'eliminatoria. Així que podríem dir que ha estat una part per cada equip, però que el Sabadell en el comput general del partit ha estat una mica millor que el Terrassa, sense fer un partit destacable.