Elche C.F.: Manu Herrera, Damián, Etxeita, Verdés, Albácar, Mantecón, Generelo, Fidel, Xumetra (Palanca, min.81), Corominas (Linares, min.84) i Powell (Pelayo, min.65).
C.E.Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Pablo Ruiz, Oscar Ramírez, Héctor Simón, Hidalgo (Baha, min.71), Moha (Gato, min.81), Collantes (Aníbal, min.58), Uli Dávila i Manu Lanzarote.
Col.legiat: Ricardo de Burgos Bengoetxea (Euskadi).
Incidències: Amonestats amb targeta groga a Manu Herrera, Damián, Albácar, Mantecón, Generelo i Powell per l'Elche; Toni Lao, Pablo Ruiz, Moha i Uli Dávila pel Sabadell.
11.000 espectadors al Martínez Valero.
Gols: 1-0 (Etxeita, min.9); 1-1 (Manu Lanza, min.11); 2-1 (Powell, min.16); 2-2 (Antonio Hidalgo, min.40); 3-2 (Antonio Hidalgo p.p., min.44).

El Sabadell va plantar cara al lider de la categoria i no li va posar fàcil la victòria. En una primera part en la que els locals es van posar fins a tres cops per davant, el Sabadell va ser capaç de remuntar en dues ocasions, però la tercera de l'Elche no va ser possible remuntar-la.

Foto ABC.es
L'Elche ha sortit dominant el partit i fent que els arlequinats es fiquessin al seu camp. Al minut 9 i a la sacada d'un corner executat per Damián, etxetita a rematat la pilota al fons de la xarxa de Nauzet. Era el primer gol i el Sabadell no començava be el partit. Però el Sabadell no trigava més de dos minuts en reaccionar. En una falta a camp de l'Elche, a prop del cercle central i a uns 35 metres de la porteria de Manu Herrera, l'altre Manu, el nostre, Manu Lanzarote, feia una de les seves genialitats. Sorprenia al porte de l'Elche i llençant des d'aquesta distancia aconseguia ficar la pilota dintre. Tot un golas del nostre mag. Era l'empat a 1 gol. Aquí podeu veure el gol, http://www.youtube.com/watch?v=bYhEV-y-5cw

El partit havia agafat empenta i tots dos equips jugaven a un molt bon ritme, però era de nou l'Elche el que tornava a avançar-se al marcador. Un altre cop en sacada de corner, aquest cop Powell, superava a Nauzet i posava el 2-1. A partir d'aqui el Sabadell ha agafat el domini del partit i en una gran jugada entre Manu Lanza i Toni Lao, aquest ultim s'ha quedat sol davant el porter i l'hi ha picat la pilota ficant-la dins de la porteria, però un jugador de l'Elche la treia de dins i l'arbitre no donava el gol, suposant que no havia entrat. Un gol claríssim que no pujava al marcador. Però no més dos minuts després, Hidalgo rematava dins de l'àrea una pilota que l'hi donava Lanza i la ficava dins de la porteria de Manu Herrera. El Sabadell tornava a empatar el partit i demostrava al Martínez Valero que no havien fet tants kilòmetres per regalar un partit. El Sabadell estava donant la cara davant el lider i a casa seva. Però just abans d'arribar al descans, Albacar treia una falta i Hidalgo pentinava al fons de la porteria de Nauzet. La sort no es posava de cara del Sabadell i el 3-2 pujava al marcador. Amb aquest resultat s'arribava al descans.

Foto radiosabadell.cat
La segona part ha estat una mica menys boixa. Amb tot, Nauzet ha hagut d'intervenir en un parell d'ocasions a xuts d'Albácar i Damián. El Sabadell també ha tingut les seves, de la ma de Manu Lanza a la sacada d'una falta que ha sortit fregant el pal i de la ma de Gato, que ha fallat un gol cantat sol davant la porteria local. El partit acabava amb aquest resultat. Pot ser el més just hauria estat un empat, ja que tots dos equips han buscat el partit i han tingut les seves ocasions.

Un Sabadell que ha fet el que la afició l'hi demana, lluitar per la victòria donant tot el que te a dins. Fent això, no es pot dir res si es perd. Dona gust perdre jugant així.

El Sabadell acaba la jornada a la posició 11 de la classificació, amb 27 punts, a 4 punts de la promoció d'ascens i a 9 punts dels llocs de descens.

Proper partit, Diumenge 13 de Gener a les 17h. a la Nova Creu Alta, C.E.Sabadell-A.D.Alcorcón. No pots faltar!!! JUNTS SOM MES FORTS!!!!