Lanza s'enfila les sardines i aconsegueix un gol que val 3 punts

Racing de Santander: Mario, Rochela (Ferreiro, min.86), Bocanegra, Yuste, Bautista, Dorca, Oscar Pérez (Luque, min.59), Koné (Kaludjerovic, min.68), Gullón, Jairo i Bouazza.
C.E.Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Oscar Ramírez, Abraham Paz, Espasandín (Pablo Ruiz, min.74), Juanjo, Hidalgo (Gato, min.57), Moha (Juvenal, min.57), Manu Lanza, Uli Dávila i Aníbal.
Col.legiat: Pablo González Fuertes (Asturias).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Bocanegra, Gullón, Jairo i Bouazza  pel Racing; Espasandín i Héctor Simón pel Sabadell.
6.900 espectadors al Sardinero (una desena d'arlequinats).
Gols: 0-1 (Manu Lanza, min.7).

Foto web C.E.Sabadell
El C.E.Sabadell es va emportar diumenge els tres punts de Santander. Els de Carreras van fer una bona primera part en la que el Racing no a posar gaire oposició i els arlequinats van dominar clarament.

La primera ocasió del partit ha estat pel Racing a peus de Jairo, que ha sortit fora. Però ha estat just a la següent jugada, en la que una gran combinació de Aníbal amb Uli Dávila, a acabat a peus de Manu Lanza que ha posat el 0-1 al marcador, convertint-se en el màxim golejador del Sabadell amb 7 gols. El partit es posava molt de cara, com es habitual últimament, però aquest cop i no sense patir, han aconseguit defensar be el resultat. A partir d'aqui, el Sabadell ha estat el gran dominador, encara que sense gaires ocasions,amb un Racing adormit i sense gaire ambició, segurament tocat pels problemes que envolten el club últimament.

Destacar un xut de Moha, en aquesta primera part, que ha fet lluir a Mario. Sense gaire més s'arribava al descans.

A la represa el Racing ha sortit amb més ganes. El 0-1 encara els hi donava opcions, i el Sabadell, encara que dominador a la primera part, no havia sabut rematar el partit. El primer en provar ha estat Bouazza, sense èxit. Després l'ha intentat Jairo, però Nauzet ha fet una gran parada, salvant el possible empat dels locals. El Sabadell havia perdut el control del partit, i el Racing intentava fer el seu gol, encara que la defensa arlequinada defensava be els interessos arlequinats.

El Sabadell també ha tingut les seves opcions. Uli Dávila, en un contraatac, ha fet un xut que ha aconseguit aturar Mario, i Manu Lanza, quan Mario ha pujat a rematar un corner, ha fet un xut des de mig camp i a porta buida que ha sortit fregant el pal.

El Sabadell s'emporta els tres punts de Santander i acaba la setmana en la 8àposició amb 27 punts, a 1 punt de la promoció d'ascens a primera divisió i a 11 punts dels llocs de descens.

Proper partit, Dissabte 22 de Desembre a les 18h a la Nova Creu Alta C.E.Sabadell-C.D.Lugo. Recorda que el club, en col.laboració amb Creu Roja, et regalarà una entrada a Gol Sud per aquest partit si durant la setmana, fins el dia 22, portes una joguina a les oficines de l'estadi. JUNTS SOM MES FORTS!!!!