dilluns, 26 de novembre del 2012

Un punt més s'escapa de la Nova Creu Alta

C.E.Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Pablo Ruiz, Abraham Paz, Espasandín, Héctor Simón, Antonio Hidalgo (Ramírez, min.81), Moha (Fito, min.71), Manu Lanza, Collantes (Aníbal, min.57) i Uli Dávila.
C.D.Mirandés: Goitia, Iribas, Javi Soria, Raul García, Álvaro Corral, Iván Agustín (Ruper, min.71), Mikel Martins, Cases (Pablo Infante, min.62), Muneta, Díaz de Cerio i Goiria (Mújika, min.78).
Col.legiat: Pedro Sureda Cuenca (Balears).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Pablo Ruiz i Héctor Simón pel Sabadell; Iribas, Cases, Iván Agustín i Javi Soria pel Mirandés. Expulsat per doble targeta groga Ramírez pel Sabadell.
3.500 espectadors a la Nova Creu Alta.
Gols: 0-1 (Díaz de Cerio, min.15); 1-1 (Manu Lanza, min.41).

Foto web C.E.Sabadell
El partit començava amb una claríssima ocasió d'Antonio Hidalgo abans de complir-se el primer minut. Una primera part entretinguda per l'afició, amb domini arlequinat i ocasions de perill pels dos equips. En una d'aquestes, Cases centrava la pilota i Díaz de Cerio la posava dins de la porteria de Nauzet. El Mirandés es posava per davant al quart d'hora de partit. A partir del gol el Sabadell ha començat a arribar molt més a l'àrea visitant, però no acabava de rematar amb perill a porteria. Primer Lanza amb un xut llunyà i després Héctor Simón han provat sense sort. La ocasió més clara arribava en un corner que treia Lanza, Abraham Paz pentinava i Goitia treia sota pals amb una ma miraculosa. A la contra, Díaz de Cerio l'ha tingut un altre cop, però la pilota ha sortit fregant el pal.
Foto web C.E.Sabadell
Collantes, que ha actuat durant tot aquest temps per banda esquerra, i ha estat criticat per part de l'afició pels mateixos motius de sempre, voler fer massa cosa sol, fent un "dribling" de més, o una passada quan no toca, o voler guanyar per peus i tirar-se la pilota massa lluny, ha canviat de banda amb Lanza. I ha estat en aquest moment quan Collantes ha començat a fer les coses be, per banda dreta. En una d'aquestes, Collantes s'ha anat per banda dreta, ha fet una centrada al segon pal i Lanza, tal i com l'arriba la pilota xuta, creuant la pilota al pal llarg sense que Goitia pugui fer res per aturar-la. Era l'empat a un, en el millor moment. S'arribava al descans amb empata gols.

A la segona part la cosa ha canviat. El Sabadell ha sortit amb ganes, però s'ha desinflat aviat. Pèrdues de pilotes a mig camp, passades errades... Una segona part molt poc vistosa per l'afició de la que no més cal destacar un últim xut de Víctor Espasandín des de fora de l'àrea (dels que ens te acostumats), que el porter del Mirandés ha hagut de desviar amb una gran estirada, ja que la pilota anava directa a l'escaire. El partit acabava amb empat a un gol i repartiment de punts.

El Sabadell acaba la jornada en la posició 7 de la classificació, però dins de la zona de promoció d'ascens, ja que el Barça b es sisè però no pot fer aquesta promoció d'ascens per ser filial.

Proper partit, al Municipal de Manlleu, Copa Catalunya, Dimecres 28 de Novembre a les 20,30h. A.E.C.Manlleu-C.E.Sabadell


Proper partit a la lliga, Diumenge 2 de Desembre a les 17h. C.D.Numancia-C.E.Sabadell. JUNTS SOM MES FORTS!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada