divendres, 8 de juny del 2012

El nou C.E.Sabadell

Ja s'ha comunicat als jugadors del Sabadell qui seran els que continuïn la propera temporada i qui seran els que no ho facin. El club s'ha reunit durant el dia d'ahir i d'avui amb la gran majoria dels jugadors per fer-los coneixedors de quina ha estat la decisió respecte a les renovacions de la propera temporada.
Ian Mackay, Agustín, Bermudo, Redondo, Samuel Baños, Fran Piera, Florian i Aaron Bueno no continuaran defensant els colors arlequinats. Alex Cruz tornarà al seu equip, el Granada; Ezequiel tornarà al Betis i Adrian Luna a l'Espanyol. Un total d'onze jugadors que l'any que ve no continuaran a l'equip.
D'altra banda, Eneko, Fito, De Navas, Arteaga, Héctor Simón, Pablo Ruiz, Toni Lao, Oscar Ramírez, Jesús Olmo, Juanjo Ciércoles, Antonio Hidalgo,  i Nabil Baha continuaran defensant la samarreta blanc-i-blava. Juvenal, Puigdollers i Lanzarote encara s'han de reunir amb el club.

Des d'aquí, volem donar les gràcies a tots els jugadors que han defensat la nostra samarreta i desitjar que tinguin molta sort allà on vagin. Sobretot volem donar les gràcies al nostre gran capità Agustín Fernàndez per aquests anys al Sabadell i per la seva dedicació sense cap mena de dubtes al C.E.Sabadell. Donar les gràcies també molt especialment a tots els herois d'Ipurua que ens vam portar a les categories professionals del futbol Espanyol. Gràcies a tots de tot cor, per que us hem estimat en els bons i en els mals moments, contents i cabrejats, però en el fons, formant part de tots nosaltres, la família arlequinada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada