dissabte, 17 de desembre del 2011

Lliurament de Lots Nadalencs a la plantilla i cos tècnic

El passat Divendres 16 de Desembre, la Penya Arlequinada Los Califas, va fer entrega a cadascun dels membres del primer equip, tant jugadors com cos tècnic, d'un lot de nadal. L'acte, que va tenir lloc a la Sala Vip de l'estadi de la Nova Creu Alta, es va produir després de l'entrenament del matí al mateix estadi.
A l'estadi es van desplaçar membres de la junta de la penya (Lidia Rot, Fernando Casado, David Sanchez, etc.) i van ser els encarregats de començar a lliurar aquests lots als jugadors i cos tècnic.
Un dels molts esdeveniments que la nostra penya tenia pensat fer i que es va produir amb la sorpresa de molts jugadors que no s'esperaven aquest petit obsequi.
Esperem poder portar a terme tot el que volem i que surti igual de be que aquest acte.
Diumenge a les 19:45h. últim partit de l'any al camp del Mediterrani (UD Almería) i després tots de festes nadalenques. Esperem poder treure alguna cosa positiva d'Almeria.




Bones Festes a tothom.

1 comentari:

  1. debo de decir, que fueron unos lotes pequeñitos, pero echos con mucha ilusion, por parte de toda la junta y de los 70 socios que actualmente hay en la penya, esperamos hacer muchisimas cosas mas, un abrazo

    ResponElimina