CAMPIONAT NACIONAL DE LLIGA, 2ª DIVISIÓ, TEMPORADA 11/12
15ª JORNADA, 27-11-2011, 21:30h
CE SABADELL 2 - REAL MURCIA CF 2
CE SABADELL: De Navas, Óscar Ramírez, Samuel, Toni Lao, Redondo (Fran Piera, '73), Puigdollers, Juvenal, Juanjo, Lanzarote, Florian (Baha, '57) i Arteaga (Aarón Bueno, '66).
REAL MURCIA CF: Alberto, Molinero, Iván Amaya, Jorge, Óscar Sánchez, Iturra, Pedro (Mario Marín, '68), Emilio, Richi, Cerrajería (Isaac, '60) i Chando (Oriol, '75).
GOLS: 1-0, Lanzarote ('13); 1-1, Pedro, ('41); 1-2, Jorge ('49); 2-2, Baha ('81).
ÀRBITRE: Fernando LÓPEZ ACERA (col·legi extremeny). Targetes: grogues per a Florian (SBD), Juanjo (SBD), Molinero (MUR), Cerrajería (MUR), Pedro (MUR), Óscar Sánchez (MUR) i Alberto (MUR). Targeta vermella per a Molinero (MUR), com a consequüènca d'una doble amonestació.
ESTADI: Nova Creu Alta, 3.700 espectadors (50-60 seguidors del Murcia).

Foto As.com
El Sabadell continua sense guanyar, però almenys va sumant punts. Per segona jornada consecutiva, el Centre d'Esports ha arrencat un empat a dos gols davant un vell conegut: el Real Murcia, equip contra el qual va disputar l'eliminatòria de Campions de 2ª B després del recordat ascens d'Éibar.
Arribaven els arlequinats al matx amb la necessitat de tornar a guanyar després de sis  jornades sense fer-ho. I l'equip va donar esperances de que podria aconseguir els tres punts, ja que el joc que van realitzar els homes de Lluís Carreras va ser molt bo, un calc dels partits jugats a l'inici de la temporada. Malauradament, però, un cop més els gravíssims errors defensius i la nul·litat de cara a porteria van condemnar l'onze sabadellenc. Per contra, el Murcia es va mostrar com un equip bastant limitat i que ben a punt va estar d'endur-se un tresor massa valuós pels mèrits que va fer. El seu porter Alberto va ser el gran artífex de que els murcians s'enduguessin un punt cap a la Nueva Condomina.
El Sabadell va sortir a la gespa de la Nova Creu Alta disposat a posar fi a la ratxa negativa i va signar una primera part boníssima. El públic de la graderia creualtenca va tornar a gaudir d'aquell joc que tants elogis va rebre i només el poc encert de cara al gol i l'inspirada nit del porter visitant en algunes ocasions clares van impedir als arlequinats anar guanyant per tres gols de diferència abans dels primers quinze minuts. El primer en avisar va ser Florian als dos minuts de l'inici, però el seu xut el va aturar Alberto. Quatre minuts després, novament el davanter francès posava a prova el porter visitant, que li va guanyar en el mà a mà. La tercera ocasió seria de Lanzarote, amb una retallada dins l'àrea seguida d'un xut que de nou Alberto va refusar, aquest cop amb problemes. La pilota va caure a Arteaga que, si bé l'àrbitre va anul·lar la jugada perquè l'esfèrica va picar en el braç del jugador sevillà, no va encertar a rematar. Però a la següent ja sí que no es va perdonar: una gran passada a l'espai de Puigdollers cap a Lanzarote va acabar amb el xut de l'extrem barceloní al fons de la xarxa.
El Sabadell s'estava agradant i del Murcia no es tenien notícies. L'equip d'Iñaki Alonso només va crear perill mitjançant la pilota aturada. Precisament en un llençament de falta des de la frontal, Emilio va posar a prova els reflexos de David De Navas, però el porter madrileny va blocar molt bé la pilota. En la següent acció d'atac dels visitants, l'àrbitre li va anul·lar un gol de cap a Chando per un ajustadíssim fora de joc. Aquest avís li havia de servir al conjunt arlequinat per ser conscients de que, sense fer res de l'altre món, el Murcia havia aconseguit foradar la porteria. S'havia de matar el partit abans del descans.
Ben a punt va estar de fer el segon gol el Sabadell en un xut d'Óscar Ramírez des de mig camp que va picar al travesser de la porteria d'Alberto. Sens dubte, hauria estat el gol de la jornada. Poc després, el Murcia va estar a punt d'empatar el matx després d'una bona sortida de De Navas,  que va guanyar el ma a ma amb el davanter murcià, però el refuig va caure a peus de Molinero i el  "globus" del jugador del Murcia va sortir fora per ben poquet. Malauradament per als interessos saballuts, a la següent jugada els murcians no van perdonar: Toni Lao es va deixar prendre la pilota per Cerrajería, que va enviar la "passada de la mort" cap a Pedro, que només va haver d'empènyer l'esfèrica a la xarxa. Massa premi per als pocs mèrits dels visitants. Amb l'empat al marcador es va arribar al temps de descans.
Foto Pedro Salado - web C.E.Sabadell
Un cop més, va donar la sensació de que la mitja part no va ser-li positiva al Sabadell. Només s'havien jugat quatre minuts del segon temps quan, en una centrada a l'àrea en un servei de falta des de la zona de 3/4, Jorge va rematar sense oposició i va fer el segon gol del Murcia. Els arlequinats presents a l'estadi no donaven crèdit de com un equip podia aconseguir tant premi fent tant poca cosa. Poc van trigar els murcians en tornar a encongir els cors dels aficionats locals, però el xut de Pedro el va asconseguir aturar De Navas. Carreras va decidir donar entrada a Nabil Baha en substitució de Florian per veure si el marroquí tenia la punteria més afinada que el francès, però seria Juvenal qui gaudiria d'una bona ocasió per a fer l'empat en una rematada que va sortir alta per poc. Novament tindria el sabadellenc una ocasió immillorable, però incomprensiblement i a un metre de la línia de gol, va rematar tan fluix que Alberto va blocar sense problemes. El centrecampista li va protestar a l'àrbitre un penal per unes suposades mans d'Amaya.
Al minut 68 va arribar l'expulsió del visitant Molinero, que va entrar amb els peus per davant a Baha. L'àrbitre va mostrar-li la segona groga en una acció molt protestada pel Murcia, però que les imatges de TV demostren clarament la duresa de l'entrada. Cinc minuts després va arribar una nova jugada polèmica, quan Óscar Sáchez es va internar dins de l'àrea i va rebre el que semblava una clara empenta d'Óscar Ramírez, però l'arbitre va amonestar al jugador visitant a l'entendre que s'havia llençat a la piscina. Els jugadors murcians no es mostraven gaire satisfets amb el treball de López Acera.

I a deu minuts abans del final, concretament al minut 81, Baha va pujar l'empat al marcador de la Nova Creu Alta: va rebre una passada de Toni Lao i, ratllant el fora de joc, va rematar en boca de canó, però el seu xut es va trobar un cop més a Alberto. El marroquí, però, va tenir la fortuna de que el refús li va caure novament als peus i al segon intent ja no va perdonar. Restaven uns quants minuts per al final i el Sabadell volia la victòria a qualsevol preu. Aarón Bueno i Fran Piera van organitzar un munt d'internades per la banda, però cap d'elles es va concretar. La millor ocasió la va tenir Puigdollers quan va rebre la pilota després d'un servei de cantonada de Juvenal, però increïblement, i des de dins de l'àrea petita, va enviar la pilota als núvols.
El partit va finalitzar amb l'empat a dos al marcador i cap dels dos equips va marxar satisfet. El Murcia considerava que l'àrbitre els va privar de la victòria, mentre que el Sabadell no s'acabava de creure que no s'hagués guanyat amb el gran joc que es va desplegar i davant d'un rival bastant inferior. Els arlequinats podem treure dues conclusions: positivament, l'equip torna a jugar molt bé i ha sumat un punt més camí de la permanència; negativament, la fragilitat defensiva i el poc olfacte de gol dels davanters fan posar els pèls de punta. Una altre setmana un equip, que al camp ha estat inferior, s’emporta punts de la Nova Creu Alta. Fins ara no més Córdoba ha demostrat superioritat a l’estadi creualtenc, però incomprensiblement, molts equips sense fer res, s’estan emportant punts de casa.