C.E.Sabadell: De Navas, Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Barral, Llorente, Longás (Noguera, min.79), Moha (Toni Lao, min.17), Tanabe (Gato, min.70), Collantes i Aníbal.
R.C.D.Mallorca: Aouate, Ximo, Agus (Pereira, min.48), Bigas, Nunes, Thomas, Martí (Alex Moreno, min.73), Nsue, Alfaro, Aki (Gerard Moreno, min.48) i Víctor Casadesus.
Col.legiat: Santiago Jaime Latre (Aragón).
Ha amonestat amb targeta groga a Cristian, Hernández, Barral i Noguera pel Sabadell; Nunes, Bigas, Agus i Aki pel Mallorca.
Gols: 1-0 (Cristian, min.20); 2-0 (Hernández, min.26); 3-0 (Cristian, min.67); Aníbal (min.73).
Incidències: 3.060 espectadors a la Nova Creu Alta. Una vegada acabat el partit arribava als arlequinats la noticia de la mort de Jose Luís Montes, entrenador del C.E.Sabadell la temporada 2005/06.

Ha començat la temporada i de quina forma. El Sabadell de Javi Salamero s'ha imposat al Mallorca (equip descendit de primera i clar favorit a tornar a pujar) per 4-0 i dominant gran part del partit.

Foto Pedro Salado
Els de Salamero han sortit una mica despistats i el Mallorca ha creat perill als primers minuts, arribant a la porteria de De Navas però sense definir o acabar be les jugades. Però al minut 17 Moha sortia lesionat. Salamero posava a Cristian a la posició de Moha i feia sortir al camp a Toni Lao. A partir d'aqui ha començat el somni arlequinat. Triangulació espectacular que arriba a Barral, aquest posa la pilota al àrea i Cristian posa el 1-0 al marcador. I només 7 minuts després, sacada des de la cantonada per part de Collantes al segon pal i Carlos Hernández, de cap, creua la pilota al primer pal i posa el 2-0 al marcador. La gent s'ho començava a passar be, i ja guanyàvem per dos gols als 27 minuts de joc. Però el millor era que no es veia en els mallorquins capacitat de reacció. El Sabadell continuava ben situat al camp i la defensa començava a rutllar be (recordem que els 4 titulars defensius eren tots nouvinguts). A la mitja part s'arribava amb aquest resultat.

La segona part ha començat com la primera. Un Mallorca amb la necessitat de marcar ha sortit a fer-ho, però sense sort. El partit començava ensopit, però mica en mica el Sabadell ha anat treient-se al Mallorca de sobre i a dominar el partit. En principi el Sabadell intentava tenir la pilota i sortir amb contraatacs i joc vertical. En una d'aquestes, Longás ha fet una passada amb el taló a Cristian i aquest des de la frontal ha definit magistralment i ha posat el tercer gol al marcador. El Sabadell feia mèrits per emportar-se el partit, però a més la sort li venia de cara, el contrari que el Mallorca que, ni feia mèrits ni tenia sort.

I sis minuts més tard, Collantes treu una sacada de cantonada, Kiko Olivas pentina al primer pal i Aníbal remata a plaer el quart. La Nova Creu Alta era una festa. El Mallorca ha intentat fer el gol de l'honor però la sort no l'ha tingut de cara i dos pals i Hernández sota pals han evitat el gol illenc.

El partit acabava amb un contundent 4-0 i amb l'anecdota de veure al Sabadell líder a la classificació de Segona Divisió A.

D'altra banda, al acabar el partit, Sergi Garcés informava a traves de Radio Sabadell de la mort de Jose Luis Montes, entrenador del Sabadell durant part de la temporada del descens a tercera, la temporada 2005/06. Des de la penya volem donar el nostre condol a la seva família.