dimarts, 30 d’octubre del 2012

Oliver i Benji fitxen pel C.E.Sabadell

Avui s'ha conegut la noticia. El C.E.Sabadell ha fet la seva proposta més mediàtica a nivell estatal.
Dintre de poc, els socis i aficionats de l'equip arlequinat podran gaudir dels futbolistes japonesos més coneguts. Yoichi Takahashi, creador dels dibuixos de la famosa serie de televisió "Campeones", vindrà a la Nova Creu Alta el proper 9 de Novembre per conèixer el club i començar a fer-se una idea del que podrà ser el panell on lluiran Oliver, Benji, Mark Lenders, Tom Baker, els bessons Derrick i molts més. Just al mig de tots ells, el dibuixant nipó crearà un nou personatge. Aquest serà arlequinat, amb l'equipació del Sabadell.


La noticia ha estat la més mediàtica que ha donat el Sabadell en molt de temps, pot ser en anys. L'arribada dels jugadors japonesos a la Nova Creu Alta ha estat noticia a tota la premsa esportiva, a les televisions d'àmbit estatal, ràdios.... Sens dubte, molt més que la campanya de socis.

Yoichi Takahashi, dibuixant dels dibuixos de "Campeones"
Al nou personatge arlequinat que acompanyarà a Oliver, Benji i companyia, li posaran nom els socis arlequinats. El club prepararà els propers dies una consulta per veure quin nom volen els socis per posar al nou jugador arlequinat creat per Takahashi.


La Nova Creu Alta serà el primer estadi del mon pintat pel famós dibuixant amb els seus personatges. Esperem que a més de noticia mediàtica, porti gent al camp i punts a la classificació.

diumenge, 28 d’octubre del 2012

Dos punts més s'escapen de la Nova Creu Alta

C.E.Sabadell: Nauzet, Oscar Ramírez, Toni Lao, Abraham Paz, Espasandín (Arteaga, min.82), Juanjo, Hidalgo, Moha, Collantes (Uli Dávila, min.61), Eneko (Eric Reverter, min.78) i Aníbal.
Córdoba C.F.: Alberto García, Fermández, Gaspar, Kiko Olivas, Dubarbier, Abel (Patiño, min.79), López Garay, Pedro (Fuentes, min.55), López Silva, Joselu i Renella (Caballero, min.62).
Col.legiat: Iñaki Vicandi Garrido (Euskadi)
Incidències: Amonestats amb targeta groga Eneko i Eric Reverter pel Sabadell; Alberto García i Fuentes pel Córdoba.
3.500 espectadors a la Nova Creu Alta (uns 50 aficionats del Córdoba).
Gols: 0-1 (Renella, min.7); 1-1 (Uli Dávila, min.70)

Foto web C.E.Sabadell
El Sabadell va tornar a deixar escapar 2 punts vitals de la Nova Creu Alta. El Córdoba va tornar a passar per tercer cop en dos anys pel Temple sense perdre.
El partit va començar, com es habitual, amb el Sabadell adormit. Gairebé la primera oportunitat del Córdoba va ser gol. I també com es habitual últimament, precedit d'una errada arlequinada, aquest cop de Oscar Ramírez. Una errada en el rebuig l'aprofita Renella que en primera instancia el seu xut es aturat per Nauzet, però en el segon intent la pilota va dins de la xarxa. Era el minut 7 i el Sabadell ja perdia. El Sabadell, a partir d'aqui s'ha hagut de posar les piles i s'ha fet amb el domini del partit. Ha tingut les seves opcions per empatar el partit, primer de la mà d'Eneko i després d'Hidalgo, però Alberto ha refusat en les dues ocasions.
El Sabadell dominava el partit i el Cordoba, a excepció del gol, no ha creat més perill a la primera part. Al descans s'arribava amb la victòria visitant per 0-1.

Foto web C.E.Sabadell
A la represa tot ha estat com a la primera part, el Sabadell adormit i el Córdoba amb ocasions de Joselu, Renella i Olivas per fer el segon gol. Però a partit d'aqui el Sabadell ha tornat a dominar de nou. Tant Hidalgo en un xut fregant el travesser com Collantes sol davant Alberto, han estat a punt de fer l'empat, però tant un com l'altre han errat en la consecució del gol. Al minut 60 ha entrat Uli Dávila, i no més deu minuts després i a la mitja volta des de la frontal ha fet un xut que ha batut a Alberto García. El Sabadell aconseguia l'empat. El Sabadell ha continuat amb la mateixa tònica, dominant el partit i intentant fer el segon. Però obrir el camp tant i intentar fer el segon sigui com sigui, també ha donat opcions al Córdoba. Tant Uli Dávila, en una jugada que ha sortit fregant el pal, com Joselu, Patiño i López Silva que han fet lluir a Nauzet i l'han donat protagonisme a les acaballes, han pogut variar el marcador. Però finalment el partit ha acabat en empat a gols i repartiment de punts.

Un Sabadell que dona bones sensacions, que no juga malament, que busca el gol, però que falla moltes, moltes ocasions. A l'equip de l'any passat se li podien perdonar moltes coses, per que la base de l'equip era de Segona B, no hi havia experiència a la categoria i la majoria dels fitxatges que es van fer, encara que havien jugat molts a Segona A abans, arribaven de clubs de Segona b. Però aquest any els que s'han quedat de la temporada passada ja saben com va la categoria, els nouvinguts, molts arriben d'equips amb experiència a Segona A, i altres com Nauzet d'equips que acaben de pujar a aquesta Categoria. Tots han demostrat que son grans jugadors, l'equip ha pujat de calitat respecte a l'any passat, però les errades en defensa i les errades en fer gols han de corregir-se. Ocasions es crean, però no es materialitzen. I molt gols dels que ens han fet han estat per errades nostres. Si aconseguim no tenir tantes errades, es poden guanyar molts partits, per que calitat hi ha, sobradament demostrada.

D'altra banda, la nostra Penya i la Peña Sangre Blanquiverde del Córdoba, van fer un acte d'agermanament a la prèvia del partit. Les dues penyes van passar una estona juntes a la seu de la nostra penya i vam intercanviar obsequis. Un banderí per part de la Peña Sangre Blanquiverde a nosaltres, que podreu veure a la vitrina de la nostra seu juntament amb altres obsequis que s'han fet a la nostra penya per part de penyes arlequinades i d'altres equips i un quadre amb els escuts dels dos equips i el nom de les dues penyes per part nostra a la penya del Córdoba.


Proper partit, Diumenge 4 de Novembre a les 20h. al Molinón, Sp.Gijón-C.E.Sabadell. JUNTS SOM MES FORTS!!!!!



dilluns, 22 d’octubre del 2012

El Sabadell desapareix a Las Palmas

U.D. Las Palmas: Barbosa, Dani Castellano, Deivid, Jeison Murillo, Pignol (David García, min.72), Javi Castellano, Nauzet, Vitolo (Vicente Gomez, min.81), Javi Guerrero (Tyronne, min.63), Momo i Tievy.
C.E.Sabadell: Nauzet, Oscar Ramírez, Toni Lao, Pablo Ruiz (Eric Reverter, min.81), Espasandín, Héctor Simón, Juvenal, Arteaga (Uli Dávila, min.63), Moha (Fito, min.81), Collantes i Aníbal.
Col.legiat: Jose Mª Sánchez Martínez (Murcia).
Incidències: Amonestats amb targeta groga David García, Vicente Gómez, Vitolo, Javi Castellano i Nauzet pel Las Palmas; Espasandín, Héctor Simón i Juvenal pel Sabadell. Expulsat per doble targeta groga  Momo pel Las Palmas.
10.000 espectadors aprox.
Gols: 1-0 (Javi Guerrero, min.16).

El Sabadell, al igual que fa unes setmanes al "mini", perd justament un nou partit, i ja van quatre seguits. Un partit en el que, sobretot a la primera part, el Sabadell ha estat practicament desaparegut.

Foto Web C.E.Sabadell
No més començar el partit, Nauzet s'ha hagut de lluir en una rematada de Nauzet Alemán, i el refús ha anat al travesser per part de Vitolo. El Sabadell semblava no estar al camp i Las Palmas agafava més confiança i creia que podia ser el dia de guanyar. Així arribava el primer quart d'hora del partit i el gol del Las Palmas. Pèrdua de pilota de Pablo Ruiz que aprofita Vitolo, fa una centrada i Javi Guerrero inaugura el marcador. No semblava que el Sabadell pogués tenir el seu dia, però encara quedava gairebé tot el partit per endavant.
El Sabadell, però, no ha reaccionat, i Las Palmas ha continuat assetiant la porteria arlequinada. Primer Tievy , després Momo i més tard Javi Guerrero han fet lluir a Nauzet, que ha tingut bastant treball. El marcador podia anar 3-0 o 4-0, però el Sabadell continuava ficat en el partit amb no més un gol en contra, però sense trobar-se al camp per poder reaccionar. S'arribava al descans amb aquest resultat i sense veure en cap moment al Sabadell que tots coneixem.

Foto ara.cat
La segona part començava igual que acabava la primera, amb un Sabadell descol·locat i un Las Palmas intentant fer el segon. Un altre cop, Momo ha fet lluir-se a Nauzet, que intentava i aconseguia que el resultat no fos més escandalós encara. Però al contrari que en la primera part, els canaris s'han anat relaxant, i el Sabadell ha pogut començar a respirar una mica i a fer-se amb el control del partit. La primera jugada de perill del Sabadell arribava al quart d'hora d'aquesta segona part. Moha passa la pilota a Aníbal, que deixa passar per Arteaga que remata a porteria i Barbosa desvia a corner. El Sabadell començava a voler, però sense poder, ja que els canaris s'han tirat enrere i han sabut defensar el seu gol, fins que a la mitja hora de la segona part Momo ha estat expulsat per doble targeta groga. Las Palmas es quedava amb deu. I Carreras ha posat tot per intentar-ho. Ha deixat una defensa de tres i ha fet debutar al canterà Eric Reverter. L'arlequinat no ha desentonat. A punt d'acabar el partit, Juvenal l'ha tingut. Un rebuig de la defensa l'ha caigut al internacional arlequinat que ha tret un xut que Barbosa aconseguia enviar a corner. Poc més hem pogut veure, l'arbitre ha assenyalat la fi del partit i el Sabadell s'en tornava sense cap punt i amb la sensació de que podia haver estat pitjor.

Foto radiosabadell.cat
El Sabadell torna a agafar una dinàmica negativa. Uns partits, per mala sort, altres partits com aquest, merescudament, però ja son quatre els partits consecutius perduts: Ponferradina, Hércules i Las Palmas a la lliga; Córdoba a la Copa. Recordem que no només es preocupant perdre partits, si no també amb qui es perd, per que Ponferradina, Hércules i Las Palmas son equips que ara per ara son de la zona baixa de la classificació i no ens convé perdre els gol average amb aquest tipus d'equip, així que s'haurà de tenir en compte de cara a la segona volta per no haver de patir com l'any passat.



El Sabadell acaba la setmana a la desena posició, a 3 punts de la promoció d'ascens, 6 punts dels llocs d'ascens directe i a 5 punts del descens. Son ratxes, i vindran de tots colors, però als equips que poden lluitar pel descens com sembla que seran Ponferradina, Hércules o Las Palmas s'els ha de guanyar si o si, i el Sabadell, dels que hi son abaix, només ha guanyat al Guadalajara. Ens haurem de posar les piles.

Proper partit, Dissabte 27 d'Octubre a les 18h. a la Nova Creu Alta, C.E.Sabadell-Córdoba C.F.
JUNTS SOM MES FORTS!!!!!!

divendres, 19 d’octubre del 2012

El Sabadell cau injustament a la Copa

C.E.Sabadell: Nauzet, Oscar Ramírez, Toni Lao, Pablo Ruiz, Espasandín, Juanjo, Hidalgo, Moha (Fito, min.56), Lanza, Gato (Collantes, min.64) i Uli Dávila (Aníbal, min.81).
Córdoba C.F.: Saizar, Fernández, Cerra, Gaspar, Tena (López Garay, min.56), Alberto Aguilar (Fuentes, min.51), Damián, Abel, Ayina (Javi Cabezas, min.68), Vico i Patiño.
Col.legiat: Dámaso Arcediano Monescillo (Castilla La Mancha).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Juanjo, Lanza, Gato i Pablo Ruiz pel Sabadell; Ayina, Tena, Vico, López Garay i Javi Cabezas. Amonestat amb doble targeta groga i per tant expulsió Gaspart pel Córdoba.
3.000 espectadors aprox. a la Nova Creu Alta (uns 30 aficionats del Córdoba).
Partit dedicat a la lluita contra el càncer de mama.
Gols: 0-1 (Pablo Ruiz, p.p., min. 97)

Foto web C.E.Sabadell
El C.E.Sabadell ha dit adéu a la Copa del Rei. En un partit en el que tots dos equips han creat ocasions, el Sabadell ha tingut més oportunitats per inaugurar el marcador i ha intentat més que arribes el gol de la victòria. Però ha estat una jugada desafortunada la que ha decantat el partit pels Califas d'Andalucia.

La primera part ha estat molt igualada. Les ocasions han trigat una mica en arribat. Era Manu Lanzarote qui, al quart d'hora, ha tingut la primera ocasió a tenir en compte, amb un xut que ha sortit fregant l'escaire. Espasandín també l'ha intentat amb un fort xut des de fora de l'àrea que ha sortit fora per poc i ha anat a parar al lateral de la xarxa. Ha estat als últims deu minuts quan la igualtat en el joc s'ha desequilibrat en favor dels arlequinats. Primer amb una vaselina de Lanza que ha sortit fora i després Pablo Ruiz que, dintre de l'àrea ha fet un xut a la mitja volta que Saizar ha aconseguit aturar amb problemes.

Foto elmudodeportivo.com
A la segona part, els verd-i-blancs han sortit amb més iniciativa i al començament han creat més ocasions, encara que les més clares han estat pels arlequinats. Per exemple, rematada d'Hidalgo amb el cap directa a porteria i amb perill que un defensa refusa amb el cap també a corner. Nou remat a la mitja volta calcat al de la primera part de Pablo Ruiz, que Saizar a tornat a aturar. Naucet també ha fet una aturada magistral en un fort xut de Cerra. Els 90 minuts acabaven amb el 0-0 inicial i el partit anava a la pròrroga. Qualsevol dels dos equips podia haver inaugurat el marcador, però pot ser el Sabadell era el que més l'havia merescut.

I a la pròrroga, més concretament al minut 7, arribava la jugada desafortunada. Centrada de Rafa Berges per banda dreta i Pablo Ruiz no s'entén amb Nauzet (que ha demanat la pilota), i de cap fica la pilota a la porteria del Sabadell. Un partit en el que el Sabadell havia merescut algun gol, i que es posava molt coll amunt. Amb pocs minuts per la reacció, el Sabadell havia d'intentar la remuntada, almenys l'empat. Hidalgo l'ha intentat rematant una pilota centrada per Lanza, però la pilota ha sortit fora per poc. Espasandín també l'ha intentat des de fora de l'àrea, però sense sort també.

Foto web C.E.Sabadell
La Copa s'ha anat cap de la Nova Creu Alta fins la temporada que ve, però no podem dir als jugadors, que l'han intentat durant tot el partit, però l'equip que ha visitat l'estadi no es qualsevol equip, i encara que no es el de la temporada passada, que ens va donar un repàs al camp i al marcador, tampoc el Sabadell es el de la temporada passada, i s'està veient molta més qualitat tant individual com col.lectivament. Així que res a dir, s'ha intentat i no ha pogut ser. Ara, a pensar en la lliga.

Proper partit, Diumenge 21 d'octubre a les 19h., U.D.Las Palmas-C.E.Sabadell, JUNTS SOM MES FORTS!!!!





diumenge, 14 d’octubre del 2012

El temple assaltat per l'Hércules

C.E.Sabadell: Nauzet, Oscar Ramírez, Toni Lao, Pablo Ruiz (Gato, min.71), Espasandín, Juanjo, Hidalgo (Uli Dávila, min.55), Arteaga (Fito, min.46), Lanza, Collantes i Aníbal.
Hércules C.F.: Juan Carlos, Pere (Raul, min.77), Cabrera, Mora, Sellés (Guille, min.46), Arbilla, Edu Bedía (Ribas, min.46), Sardinero, Clausí, Gilvan i Portillo.
Col.legiat: Alfonso Pino Zamorano (Castilla la Mancha).
Incidències: Targeta groga per Nauzet, Hidalgo, Espasandín i Aníbal pel Sabadell; Cabrera per l'Hércules. Expulsat al tunel de vestidors amb targeta vermella directa Manu Lanza.
3.800 espectadors a la Nova Creu Alta.
Gols: 0-1 (Portillo, min.30); 0-2 (Portillo, min.40); 1-2 (Gato, min.72).

El Sabadell perd el seu primer partit a la Nova Creu Alta i Pino Zamorano, de nou, torna a ser protagonista.
En una primera part una mica ensopida, la primera ocasió ha estat pel Sabadell, que a la sacada d'una falta, Ramírez no ha pogut rematar sol davant Juan Carlos. I en la mateixa jugada, contraatac de l'Hercules i Sardinero es queda sol davant Nauzet. El porter del Sabadell li fa penal i Pino Zamorano no dubta en xiular-lo i treure targeta groga a Nauzet. Portillo s'encarrega de transformar el penal, però el Sr. Pino Zamorano el fa repetir, creiem que per l'entrada a l'àrea d'alguns jugadors. Portillo tira de nou, i el pal esquerre de la porteria arlequinada atura el xut.
Foto web C.E.Sabadell
Collantes ha estat un dels més insistents a l'atac arlequinat. S'han tingut un parell d'ocasions a la primera part, però la falta d'encert ha fet que el Sabadell no inaugurés el marcador. Però era Portillo, qui en el minut 30, després d'un refús de Nauzet, posava el 0-1 al marcador amb un remat de cap. Era un resultat injust pel que s'havia vist al terreny de joc, però havien estat més encertats que els del Sabadell. I a falta de 5 minuts per que arribes el descans, Portillo de nou, foradava la porteria arlequinada. Un resultat molt ample pels mèrits de l'Hércules, però el Sabadell tampoc havia fet gaire per anar guanyant aquest partit.

A la segona part el Sabadell ha sortit més endollat, al menys als primers minuts. Lanza era el primer en provar, però el seu xut sortia fregant el pal. L'Hércules es replegava i sortia amb puntada llarga per que Portillo o Gilvan busquessin el contracop. Els jugadors de l'Hércules començaven a perdre temps amb lesions simulades i amb el consentiment de l'arbitre.
Foto web C.E.Sabadell
Quan es portaven una mica més de vint minuts de la segona part, un xut creuat de Collantes a posat l'uy al cor de l'afició arlequinada, però el seu xut ha sortit fregant el pal. I al minut 72, Lanza treu una falta des de banda dreta i Gato pentina, ficant la pilota a la porteria visitant. Era el 1-2. A partir d'aquí, els jugadors de l'Hércules han començat a perdre temps. Tant jugadors, tirant-se al terra fent entrar les lliteres, com el porter, trigant tot el possible en treure de porteria, feia que passessin els minuts. Pino Zamorano, semblava que prenia nota per afegir el temps al final del partit, però la sorpresa ha estat que arribat el minut 90, el quart arbitre no més ha afegit 3 minuts, el normal per un partit sense interrupcions, però amb els 6 canvis. L'afició del Sabadell ha protestat molt aquest temps afegit, però de res a servit. El partit acabava amb el 1-2 al marcador.
Lanzarote era expulsat al túnel de vestidors amb targeta vermella directa per protestar.
El Sr. Pino Zamorano, sempre que pita al Sabadell ha de fer-se notar. Ja la temporada passada a Huesca, el seu arbitratge va ser patètic, autoritzant un canvi sense parar el joc i mostrant targetes que sorprenien a tothom.





Proper partit, dimecres 17 a les 21h., Copa del Rei, C.E.Sabadell-Córdoba C.F.

diumenge, 7 d’octubre del 2012

La "Ponfe" trenca la bona ratxa arlequinada

S.D.Ponferradina: Orlando, Alan, Samuel, Carlos Ruiz, Nano, Jonathan, Juande (Isaias, min.71), Acorán (Ivan Moreno, min.86), Máyor, Lafuente (Wellington, min.60) i Yuri.
C.E.Sabadell: Nauzet, Espasandín, Abraham Paz, Tortolero, Oscar Ramírez, Juanjo (Juvenal, min.84), Hidalgo (Uli Dávila, min.71), Moha, Eneko (Collantes, min.23), Lanza i Aníbal.
Col.legiat: Juan Martínez Munuera (País Valencià).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Juande, Acorán i Alan per la Ponferradina; Hidalgo, Oscar Ramírez i Juanjo pel Sabadell. Expulsat per doble targeta groga Moha pel Sabadell.
5.000 espectadors al Tolarín en la primera visita en partit oficial del C.E.Sabadell.
Gols: 1-0 (Yuri, min.35); 1-1 (Aníbal, min.51); 2-1 (Espasandín, min.61 p.p.); 3-1 (Máyor, min.83)


Foto As.com
Aquest cop no ha pogut ser. El Sabadell ha perdut amb la Ponferradina i es trenca així la seva ratxa de victòries.
El Sabadell sortia al Tolarín amb ganes i ambició. Les primeres ocasions han estat pels arlequinats. La primera ocasió clara ha estat per Eneko, que a passada de Hidalgo ha creuat la pilota que ha sortit fregant el pal. La resposta de la Ponferradina ha arribat de la mà de Lafuente, amb un xut que ha sortit per sobre del travesser. Máyor també ha tingut la seva i a rematada de cap a fet lluir-se a Nauzet. Mes tard, Moha ha estat a punt de inaugurar el marcador quan ha engaltat un xut que s'ha estaballat al travesser.
I arribava la jugada polèmica. L'arbitre assenyalava un penal més que riguros de Moha sobre Máyor. A més en aquesta jugada Moha veia la primera targeta groga. El penal el llençava Yuri al pal, però tocava a l'esquena de Nauzet i queia als peus de Yuri un altre cop, que el ficava dintre de la porteria. Era el 1-0, amb el que s'arribava al descans.

A la segona part a arribat el gol arlequinat. Collantes ha aprofitat una errada de la defensa de la Ponferradina i s'ha ficat a l'àrea en jugada personal, donant la passada de la mort a Aníbal que feia l'empat i el seu sisè gol a la lliga. El Sabadell es ficava en el partit i tornava a pensar que podia guanyar el partit. Però en una jugada de molta mala sort, Espasandín intentant rebutjar una pilota que rematava Yuri, l'ha ficat dintre de la porteria arlequinada. La Ponferradina tornava a posar-se per davant per segona vegada.

I si el segon gol feia mal, no s'acabava tot aquí. Just després, Moha veia la segona targeta groga i era expulsat. Els de Carreras es quedaven amb 10. A partir d'aquí, el Sabadell ha continuat intentant tenir la pilota, dominar el joc, però les contres de la Ponferradina donaven ensurts als arlequinats. A més l'arbitre no assenyalava un possible penal o falta a la frontal (per que hi ha dubtes de si es fora o dintre de l'àrea) a Aníbal quan era agafat per la samarreta.
Foto eldiariodelbierzo.com

I en una de les contres que anava fent la Ponferradina a arribat el 3-1. Un golàs de Máyor en un xut des de 30 metres sorprenia a tothom. La "Ponfe" sentenciava el partit i el Sabadell perdia el seu segon partit a la lliga, recordem que fins ara no més el Barça B havia aconseguit guanyar al Sabadell.

El Sabadell acaba la jornada a la sisena posició, en lloc de Play Off d'ascens a primera divisió amb 14 punts. Aníbal, amb 6 gols es "pichichi" d'aquesta segona divisió.

Proper partit, Diumenge 14 d'Octubre a les 17h. a la Nova Creu Alta, C.E.Sabadell-Hércules C.F.
T'ho vols perdre? No deixis sol al teu equip, vine a animar al Temple Arlequinat. JUNTS SOM MES FORTS!!!