C.E.Sabadell: Nauzet, Oscar Ramírez, Abraham Paz, Tortolero, Espasandín, Héctor Simón, Llorente (Hidalgo, min.78), Gato (Eneko, min.61), Moha (Fito, min.69), Ulises Dávila i Aníbal.
Villarreal C.F.: Juan Carlos, Joan Oriol, Musacchio, Mellberg, Javi Venta, Jaume Costa (Manu Triguero, min.57), Marcos Senna, Bruno, Hernan Pérez (Uche, min.68), Cani (Moi, min.83) i Cavenaghi.
Col.legiat: Ricardo De Burgos Bengoetxea (Euskadi)
Incidències: Amonestats amb targeta groga Hidalgo i Llorente pel Sabadell; Joan Oriol, Mellberg, Javi Venta, Jaume Costa i Bruno pel Villarreal.
3.300 espectadors (uns 200 del Villarreal)
Gespa en molt mal estat, encara que en tractament i una millor que el dia de l'Espanyol.
Gols: Sense gols

Ahir es va jugar a la Nova Creu Alta un dels partits que espera la afició durant molt de temps. L'any passat li va tocar al Depor ser aquest equip, i va marxar de la Nova Creu alta sense els 3 punts. Aquest any li tocava al "SUBMARINO AMARILLO", i tampoc ha pogut portar-se els 3 punts, s'ha hagut de conformar amb un.
L'estadi no tenia un aspecte enlluernador en quant a afició. Ni la ciutat respon al que hauria de ser tenir un equip a categories professionals, ni segurament el club ha sabut fer-ho, tothom tindrà la seva part de culpa, però el cas es que davant el millor equip (presumiblement) que visitava la NCA, hem anat els mateixos de sempre.

Foto Radiosabadell.cat
El partit ha començat amb un Sabadell ben situat al camp, que ha donat el primer ensurt als peus d'Uli Dávila  als segons del xiulet inicial. El Villarreal no ha trigat gaire en voler dominar el partit, i el migcamp bastant fluixet del Sabadell no li ha posat gaire dificultats per fer-ho.

Al minut 25 ha arribat la primera bona intervenció de l'heroi de la nit, Nauzet. Era Hernan Pérez qui xutava i el porter arlequinat desviava la pilota. Més tard era Cavenaghi qui posava a prova a Nauzet, però es trobava amb un porter tocat per la llum del seu predecessor David De Navas. Bruno tornava a provar de cap, però Nauzet continuava parant tot el que arribava a la seva porteria.

Per part del Sabadell, no més destacar un altre xut d'Uli Dávila desviat.

A la segona part la primera ha estat pel Sabadell. Aníbal s'endinsava a l'àrea gran i Mellberg li ha fet penal. Tothom l'ha vist, excepte l'arbitre, que no ha xiulat res. A la contra, era Hernan Pérez qui tornava a provar a Nauzet sense èxit.

Semblava que el Villarreal tornava a dominar el partit, per que el mig camp del Sabadell continuava desaparegut, però fins a aquest moment, sense gaire perill de cara a porteria. Però a començat el recital del gran Nauzet Pérez. Javi Venta s'endinsa per banda dreta i fa una centrada al primer pal, on Cavenaghi remata i Nauzet posa la mà evitant el gol. Més tar era Senna qui es topava amb el porter arlequinat.

I arribava la jugada polèmica. Un rebuig de Fito va a les mans de Nauzet i l'arbitre pita falta indirecta dins de l'àrea entenen que ha estat cesió. No més ha interpretat cessió ell, ja que era un rebuig. La barrera arlequinada estava a sobre de la línia de gol. Tocaven la pilota per Cavenaghi que trencava l'esfèrica i de nou Nauzet aturava la pilota a "bocajarro".

Foto elmundodeportivo.es
En un altre xut potent de Marcos Senna, Nauzet feia una altre parada excepcional enviant la pilota a corner. S'estava convertint en l'heroi del Sabadell i el Villarreal ja no sabia que fer per ficar la pilota a dintre. Al temps de descompte, l'arbitre xiula una falta a Aníbal a la frontal de l'àrea gran del Villarreal i quan Fito està preparat per llençar-la, el senyor col.legiat xiula el final del partit.

Segurament l'arbitre no ha influït per ser en el resultat, però sens dubte, ha estat un provocador.

El Sabadell continua sense perdre i sense encaixar gols, encara que també continua sense guanyar i sense marcar (el gran problema en els últims anys d'aquest equip). Tenint en compte que aquest començament de lliga el Sabadell s'enfronta als millors equips de la Categoria (Villarreal, Barça b, Almería, R.Madrid Castilla, ...) no son resultats dolents. No més esperem que quan vinguin els que han de lluitar pel mateix que nosaltres (Guadalajara, Mirandés, Huesca, Ponferradina, Lugo, Murcia, ...) sumem els punts.

dijous, 23 d’agost del 2012

Ser soci de la Penya té premi

Aquest any, renovar el teu carnet de penyista o donar-te d'alta com a soci a la nostra penya, té premi.
Si renoves el teu carnet de soci o et fas nou soci, obsequiarem la teva fidelitat amb una samarreta feta per l'ocasió. La samarreta porta l'escut de l'equip, en gran, al lateral i el "Califa Arlequinado" de la nostra penya al pit.
Per no més 15€ els sèniors i 12€ els menors de 12 anys i els jubilats durant el primer any i 12€ els sèniors, 10€ els menors de 12 anys i jubilats la resta d'anys, podràs ser soci de la Penya Arlequinada Los Califas. A més, aquest any, la samarreta de la penya (en color blau o negra) amb l'escut de l'equip que treiem a la venta per 15€, te la regalem si ets soci Califa o te'n fas.

Renova el teu carnet o fes-te'n soci i recull el teu regal!!!

Samarreta negra vista per darrera
Samarreta negra vista per davant

Samarreta blava vista per davant
Samarreta blava vista per darrera

diumenge, 19 d’agost del 2012

El Sabadell treu un punt de Montilivi

C.E.Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Tortolero, Abraham Paz, Óscar Ramírez, Héctor Simón, Llorente, Moha (Eneko, min.76), Arteaga (Gato, min.61), Uli Dávila (Fito, min.90) i Aníbal.
Girona F.C.: Mallo, Jose, Chus Herrero, Migue, David García, Tébar, Garmendia, Toni Moral (Eloy Amagat, min.58), Juanlu Hens (Ariday, min.80), Jandro i Benja (Ion Vélez, min.69).
Col.legiat: Pedro Sureda Cuenca (Balears).
Gols: Sense gols. 0-0
Incidències: Amonestats amb targeta groga Jose pel Girona; Toni Lao, Naucet, Abraham Paz, Héctor Simón i Moha pel Sabadell.
3.200 espectadors (200 arlequinats).

El Sabadell va debutar ahir un any més a la Segona divisió A (els que cobren diners per això la diuen Liga Adelante). Va ser a Montilivi i davant el Girona.
La sorpresa es va conèixer una hora abans de començar el partit. Per primera vegada en 7 anys, David de Navas no començava com a titular (si no tenim en compte els partits que va jugar com a titular Ian Mackay, una vegada estava tot fet la temporada passada). Era Nauzet qui ho feia, i era de preveure després de la igualtat dels dos durant la pretemporada, que qualsevol podia fer-ho).

Foto Lajornada.cat
Els 10 primers minuts han estat de domini arlequinat, si es pot dir que hi ha hagut dominadors. Al minut 8, una centrada des de banda esquerra arriba a Uli, que deixa la pilota enrere a Moha i Chus Herrero refusa un xut que podia haver estat gol. Just a la contra, Nauzet li treu una pilota al mateix Chus Herrero per sobre del travesser.

El partit era un anar i tornar sense gaire perill per part dels dos equips Al minut 21, Moha, que ha fet un molt bon partit, fa una centrada des de la banda esquerra i es Aníbal qui remata fluix a les mans de Mallo, que treu ràpidament donant per error la pilota a Héctor Simón que no s'ho pensa i xuta a porteria per sorpresa, sortint la pilota fora.

Tot estava molt igualat, els gols, el domini del partit, la posesió de la pilota (50/50). Però els 15 últims minuts, el Sabadell a tirat enrere, com si estiguessin cansats i el Girona, sense fer gaire ha dominat aquesta ultima fase de la primera part, amb un xut de Juanlu des de la frontal que Tortolero a enviat a corner i amb una volea de David García des del segon pal que ha sortit fora.

No més començar la segona part, la primera ocasió es pel Sabadell, Uli xuta a porta, però el seu xut des de la frontal va fluix i sense problemes per Mallo. La següent ocasió es pel Girona, Benja remata una pilota per sobre del travesser.

Foto As.com
Al minut 53 arriba la jugada polèmica del partit. Moha entra a l'àrea gran per banda esquerra i li deixa una pilota als peus a Uli, que xuta i la pilota pega al travesser i dintre de la porteria, però l'arbitre no dona gol. A la repetició es pot apreciar que la pilota bota just traspassada la línia de gol, però dona la sensació que part de la pilota està dintre de la línia, per tant, no podem dir que va ser gol. Es d'aquestes jugades que per molt que la miris, no saps si entra sencera o no. Per tant, donem el benefici del dubte a l'arbitre i no es gol.

La resta del partit ha estat d'anar i tornar però sense ocasions clares ni perill per part de cap dels dos equips. No més al final, un xut d'Ariday que s'ha passejat per dintre de l'àrea sense trobar rematador i una centrada des de banda esquerra per part d'Eneko que Aníbal no ha pogut rematar.

Bones sensacions en aquest primer partit de lliga, encara que es nota que som a mitjans d'Agost. La defensa ha estat el millor de l'equip, millorant un 100% respecte a la temporada passada. Ulises Dávila també se li veuen cosetes molt bones que imaginem que a mida que l'equip vagi jugant partits, podrà millorar-les i deleitar-nos amb elles. El mig camp, be, el mig camp bastant fluixet, no em millorat gaire en aquest sentit, i si el mig camp no millora, difícilment Aníbal podrà recollir pilotes per ficar-les dins. Donem temps, per que aquest equip promet donar-nos moltes tardes de bon futbol.

Proper partit, Sabadell-Villarreal a la Nova Creu Alta, Dissabte 25 a les 19h. Us esperem a tots allà!!!!

dijous, 9 d’agost del 2012

El Sabadell es vesteix de curt davant la afició a la Nova Creu Alta

C.E.Sabadell: Naucet, Toni lao (Espasandín), Abraham Paz, Tortolero, Oscar Ramírez, Juanjo Ciércoles (Juvenal), Héctor Simón (Llorente), Arteaga (Eneko), Gato (Collantes), Ulises Dávila (Fito) i Aníbal (Baha).
R.C.D.Espanyol: Kiko Casilla (Cristian Alvarez), Tejera (Victor S.), Forlín, Baena (C.Gómez), Verdú (Armero), Rui Fonte (Alvaro V.), H. Moreno, Javi López (Galán), Capdevila (V.Alvarez), Wakaso (Tievy) i Christian Alfonso (Albín).
Col.legiat: David Medié Jiménez, Català (Sabadell)
Incidències: Targeta groga per Abraham Paz, Tortolero i Héctor Simón pel Sabadell; Javi López, Galán i Victor Alvarez per l'Espanyol.
2.500 espectadors aprox.
Abans de començar el partit, Juanjo Ciércoles fa entrega a Verdú d'una samarreta del Sabadell amb el número 21 (Dani Jarque) a l'Espanyol en conmemoració del tercer aniversari de la mort del jugador Pericu.
També, Joan Soteras entrega una placa a l'arbitre Sabadellenc David Medié pel seu ascens a Segona divisió A.
Durant el partit, i en el minut 21, tota la afició arlequinada, aplaudeix, en un emotiu minut al que va ser capità de l'Espanyol Dani Jarque.
Gols: 0-1 (Victor Alvarez)

Foto radiosabadell.cat
Partit de presentació davant la afició arlequinada a la Nova Creu Alta que va acabar amb derrota sabadellenca per 0-1.
La primera part va ser molt tranquil·la, sense gaire ocasions per part dels dos equips. El Sabadell amb una bona defensa, molt millor que la temporada passada, va fer desaparèixer les poques ocasions periques.
Per part del Sabadell, que es el que ens interessa en aquests partits de pretemporada, destacar la zona defensiva i detallets d'Ulises Dávila. Aníbal Zurdo també va tenir millora respecte als davanters de la temporada passada. En línies generals, l'equip de la primera part va estar millor que l'any passat, exceptuant el mig camp, que no va existir.

Foto Sport.es
A la segona part, amb canvis als dos equips, l'Espanyol ha portat una mica més de perill (recordem que es un equip de primera divisió). Al inici d'aquesta segona part, l'arbitre a assenyalat penal per unes mans inexistents d'Oscar Ramírez. Ha llençat Verdú, i, Naucet (que li posarà molt difícil la titularitat a De Navas) ha aturat.
Però l'Espanyol ha continuat buscant el gol i al minut 20 de la segona part, en un refús de la tanca després d'una falta, Víctor Àlvarez ha engaltat un xut que ha entrat a la porteria arlequinada, sense que Naucet pogués fer res.

Els homes de Carreras l'han intentat, primer amb un xut d'Ulises Dávila i després amb un altre de Fito, però sense èxit. Així s'ha arribat al final del partit i de nou, el Sabadell ha tornat a perdre el partit de presentació a la Nova Creu Alta davant l'Espanyol.

Destacar el treball realitzat pel davanter Nabil Baha, que a diferencia de l'any passat, encara que no hagi servit de res, ha buscat pilotes, ha pressionat la defensa perica i ha demostrat que aquesta temporada vol treballar, no només als entrenaments, si no també al camp.