dimecres, 29 de febrer del 2012

Ens ha deixat Ramon Mestre

Us volem demanar disculpes per no haver pogut actualitzar el blog aquests últims tres dies. Per motius de salut no hem hagut de deixar una mica el blog de banda i avui em retomat la feina.


Des de la Penya Arlequinada Los Califas volem donar el nostre sincer condol a tota la família i als amics de Ramon Mestre, que ens ha deixat als 84 anys. 
Ramon Mestre va ser president de la Penya Arlequinada i Nova Penya Creu Alta. Actualment era vicepresident d'aquesta ultima.
El C.E.Sabadell i la seva afició perd un arlequinat i un amic. Descansi en pau.

diumenge, 26 de febrer del 2012

ELS SOMNIS ES FAN REALITAT. El Sabadell guanya al Depor i suma tres punts més que l'allunyen del descens.

C.E.Sabadell: De Navas, Toni Lao, Pablo Ruiz, Olmo, Redondo, Juanjo, Hidalgo (Agustín, min.90), Puigdollers (Juvenal, min.61), Manu Lanzarote, Oscar Ramírez i Baha (Ezequiel, min.67).
R.D.D. La Coruña: Aranzubía, Morel, Ze Castro, Colotto (Xisco, min.63), Laure, Bergantiños, Domínguez, Bruno Gama (Salomao, min.56), Valerón (Jesús Vazquez, min.84), Guardado i Riki.
Col.legiat: Gil Manzano (Extremadura).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Agustín pel Sabadell; Morel, Laure, Guardado i Xisco pel Deportivo. Amonestat amb targeta vermella directa Ze Castro pel Deportivo.
Uns 7.100 espectadors ( uns 400 afeccionats del Deportivo; 200 a la zona de afició visitant i altre tant repartit per la resta de l'estadi).
Gols: 1-0 (Manu Lanzarote, min.46).

La festa es venia cuin durant tota la setmana. La afició arlequinada portava molts anys esperant un partit d'aquestes característiques i , ahir, tot es feia realitat. El Depor, un club que havia donat molta guerra a Madrid i Barça altres temporades, es via descendit a segona A la temporada passada, i avui, visitava la Nova Creu Alta.

L'ambient era inmillorable. Gent esperant l'arribada del Depor a la porta de Tribuna, crits de Valerón, Valerón a la arribada de l'equip Gallec. En fi, tota una festa que no més quedava rubricar a la gespa. I el somni es va convertir en realitat...

El Depor venia de 9 jornades consecutives guanyant i estava a punt de aconseguir un record si guanyava a la Nova Creu Alta. El Sabadell per la seva banda, havia aconseguit retornar als bons resultats i a la millora del seu joc fins la setmana passada a Cartagena, on l'equip no va donar la talla esperada contra l'ultim classificat i va perdre el seu partit. Però les estadístiques estan per trencarles.

Abans del partit i a la sortida dels jugadors, dos pancartes blaves presidien el Gol Nord on es situen les penyes Grada Jove LFA, Supporters Gol Nord i Penya Arlequinada Los Califas. A les pancartes es podia llegir "CES 1903". Altres dos de mes petites i a la part baixa deien "A SABADELL SOM ARLEQUINATS" i una altre al corner de tribuna, més petita, deia " BIENVENIDOS AL INFIERNO ARLEQUINADO". L'ambient no podia ser més festiu.

Foto web RS 94.6
El partit començava amb una primera part dominada pel Sabadell, amb un migcamp indiscutiblement arlequinat i les ocasions totalment  per l'equip de casa. Les primeres ocasions eren per Manu Lanzarote i Baha, que aconseguien posar a prova a Aranzubia. El Depor per la seva banda no aconseguia fer el seu joc, i no més Riki aconseguia portar una mica de perill, en una ocasió en la que el davanter es quedava practicament sol amb De Navas, però al intentar desfer-se del porter, es tirava la pilota massa lluny i se li escapava per la línia de fons.

Tot semblava indicar que s'arribaria al descans amb el resultat inicial, però una falta sobre Hidalgo a uns 30 metres posava nerviós al públic. I el posava nerviós, per que en el partit contra el Villarreal b, Manu Lanzarote feia un gol magistral des de una posició una mica més adavantada. I era Manu Lanzarote qui es demanava la falta. I era el mateix Manu Lanzarote que la picava i, pot ser en una badada de Aranzubia, que no va veure per on li venia, feia el 1-0. L'arbitre no deixava treure la pilota de migcamp, i xiulava la mitxa part.

A la segona part, el Depor ha sortit una mica més endollat, anaven per darrera i si volien treure alguna cosa havien de tirar amunt. Encara i així, el Sabadell continuava creant perill a la contra.

La ocasió més clara del Depor ha estat també a pilota aturada, en una falta assenyalada en una posició molt semblant a la del gol del Sabadell. Era Valerón, el que, de una forma magistral elevava la pilota sobre el mateix punt on era situada, per que Riki xutés una pilota enverinada, que De Navas, aturava d'una manera magistral. Riki i Guardado han donat un parell d'ensurts a la grada, posant en perill la porteria de De Navas, però els seus xuts han sortit desviats.

D'altre banda, Ezequiel, que havia substituït a Baha, també ha pogut donar l'ensurt a Aranzubia, però el seu xut l'ha desviat a corner el porter de l'equip gallec.

Els últims minuts el Sabadell ha continuat amb la tònica d'una bona defensa i sortir a la contra, i en una d'aquestes contres, Ze Castro ha tocat la pilota amb la mà, ja que Lanzarote es quedava com a únic jugador abans d'arribar a Aranzubia. Ha estat expulsat amb targeta vermella directa i el Depor es quedava amb 10.

El partit acabava amb el 1-0 que havia fet Lanzarote i la gent embogia a les grades, cridant SABADELL!! SABADELL!! SABADELL!!



Un parell d'incidents han entelat la gran esportivitat d'aquesta festa. Uns nois del Depor han estat agredits molt abans del començament del partit al carrer de tribuna, sembla ser que per que volien fer una pancarta. Pot ser no es el lloc més indicat per fer una pancarta de l'equip visitant, però mai de la vida podem consentir que hi hagi agressions a persones per aquest motiu. Durant el primer quart d'hora, i segons http://cesaballuts.blogspot.com, sembla ser que dos persones de raça negra que passaven pel carrer de tribuna, prop d'un dels locals a prop de l'estadi, han estat agredides verbalment i posteriorment amb una cadira de les terrasses del local. Des de la Penya Arlequinada Los Califas, volem condemnar aquestes accions que no reflecteixen la esportivitat que va dominar durant tot el partit entre les aficions.

diumenge, 19 de febrer del 2012

El C.E.Sabadell perd a Cartagena

El Sabadell ha perdut aquest cap de setmana tres punts vitals per continuar amb la bona ratxa que havia començat amb el Xerez.
Com que aquest cap de setmana em estat participant en la rua de carnaval del barri de Canrull i no em pogut veure el partit ni en directe ni per televisió, us deixo l'enllaç de la gent que vam escoltar mentres participàvem en la rua. No es qüestió de opinar sense veure'l i sense poder prestar l'atenció suficient a la radio per poder fer la crònica en condicions, http://www.radiosabadell.fm/Esports/El-Centre-d-Esports-Sabadell-paga-amb-derrota-a-Cartagena-1-0-la-seva-manca-d-ambicio
 Gràcies a tots els que vau participar a la rua. Gràcies a Radio Sabadell per fer menció de la nostra participació abans de començar el partit a Cartagena. Gràcies a l'amic Josep Mª Ferrer dels Lutgarda's friens per passar-nos la cançó HEM TORNAT per posar-la a la rua. Gràcies a tots, ho vam passar molt be. Podeu veure-hi fotos al nostre Facebook, https://www.facebook.com/pages/Penya-Arlequinada-Los-Califas/117922664962568

diumenge, 12 de febrer del 2012

El Sabadell continua amb la bona ratxa i ja son dotze el punts de coixí amb el descens

C.E.Sabadell: De Navas, Toni Lao, Olmo, Pablo Ruiz, Redondo, Héctor Simón, Hidalgo, Arteaga (Juvenal, min.86), Oscar Ramírez, Manu Lanzarote (Ezequiel, min.68) i Florian (Baha, min.63).
Villarreal C.F. "B": Mariño, Pere Martínez, Truyols, Kiko Olivas, Toño, Toribio, Pedro Vázquez (Mauricio, min.63), Lucas Porcar, Moi (Edu Ramos, min.63), Manu Trigueros i Joselu (Juanto, min.75).
Col.legiat: Julio Amoedo Chas (Galicia).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Héctor Simón pel Sabadell; Toribio, Manu Trigueros, Truyols, Pere Martínez i Toño pel Villarreal B. Expulsat per doble targeta groga Lucas Porcar pel Villarreal B.
Uns 3.100 espectadors ( una vintena del Villarreal B).
Gols: 1-0 (Héctor Simón, min.53), 2-0 (Manu Lanzarote, min.60), 3-0 (Baha, min.84), 3-1 (Manu Trigueros, min.90).

Foto Saballuts tk.
El C.E.Sabadell continua amb la bona ratxa i continua enfortit a la Nova Creu Alta, on no més ha perdut dos partits (Córdoba i Valladolid). Avui els arlequinats an guanyat 3-1 amb la entrada més fluixa de segona A a la Nova Creu Alta, en part pel fred.

La primera part ha començat amb la cessió de domini per part arlequinada cap al Villarreal B. Els visitants han tingut 15 minuts de domini, en la que tocaven la pilota i dominaven al migcamp. Entretant el Sabadell no ha perdut en cap moment el seu lloc al camp, i encara que es deixaven dominar estaven molt be assentats al camp. Era el Villarreal el que dominava, i apretava en línies defensives arlequinades, però sense perill preocupant. No més Florian al minut 10 ha provat un xut llunyà, però sense èxit. A partir d'aquests primers 15 minuts el partit s'ha igualat, però en la primera part cap dels dos equips ha posat en perill la porteria contraria. Abans del descans, Oscar Ramírez ha tingut una bona rematada que ha sortit fora per ben poc, però res més a destacar en els primers 45 minuts.

Foto web C.E.Sabadell
La segona part ha començat gairebé com la primera, amb domini del Villarreal B que volia fer-se amb el partit, però res preocupant per que el Sabadell continuava ben assentat al camp. Aquesta vegada al Villarreal B li ha durat encara menys aquest domini. Al minut 9, una gran jugada d'Oscar Ramírez, que entrava per banda dreta, ha fet veure que centrava la pilota però en comptes de centrar se l'ha tirada més endavant deixant fins a tres defenses enrere i a llavors ha posat la pilota a l'àrea gran, on Héctor Simón que venia del darrera ha fet un xut que s'ha ficat dins de la porteria sense que Mariño pogués fer res.Es el primer gol en lliga d'Héctor Simón. A partir d'aqui el Sabadell s'ha crescut i ha començat a tenir oportunitats davant la porteria de Mariño.

A llavors han vingut dos faltes calcades. a la frontal de l'àrea gran ha xutat Manu Lanzarote i Mariño amb una bona estirada ha pogut desviar la pilota. Poc després Manu Lanzarote tornava a provar més o menys des de la mateixa posició. Picava la falta de la mateixa manera, amb xut baix i fregant el pal esquerre de Mariño que aquesta vegada no ha pogut fer res. El Sabadell feia el 2-0 i la Nova Creu Alta començava a veure que per primera vegada podrien respirar tranquils sense haver de patir per no matar el partit.

Foto web C.E.Sabadell
Al minut 63 Baha substituïa a Florian. El davanter Franco-Marroquí donava les mateixes sensacions de sempre, que no corria a buscar les pilotes, que pot ser no estava a l'alçada del que tothom esperava...Però al minut 84 ha tingut la seva i l'ha ficada dins la xarxa. La veritat es que se'l veu pocs minuts, pot ser també per que Florian treballa molt més que ell i està més en forma, però les poques oportunitats que té de cara a gol les aprofita. El Sabadell respirava molt tranquil amb un 3-0 al marcador, i la gent encara més.

Just abans d'acabar el partit, en una falta al mateix limit de l'area gran el Villarreal B feia un golàs en el que De Navas poc podia fer. Un xut directe per tota l'escaire de la porteria arlequinada al minut 90 de partit.

El Sabadell ja te el gol- average a favor amb Xerez, Huesca i Villarreal B, tres rivals directes en la lluita per mantenir la categoria, encara que tal i com s'està posant tot, pot ser no farà falta mirar el gol-average amb aquests equips, ja que el Sabadell es situa dotzé amb 32 punts i amb una diferencia de 12 punts respecte a la linia que marca el descens.

La setmana que be visitem al Cartagena, equip en zona de descens, que no està "cosechant" la temporada que preveien. Esperem poder treure algun punt d'allà, si son els tres, millor.

diumenge, 5 de febrer del 2012

Empat sense gols al Palau de gel Oscense amb una afició de 10.

S.D.Huesca: Luís García, Helguera, Josetxo, Camacho, Llamas, Bauzá, Vázquez, Núñez (Jokín, min.27), Omar (Jorge Larena, min.81), Mario Rosas (Vega, min.81) i Tariq.
C.E.Sabadell: De Navas, Toni Lao, Olmo, Agustín, Redondo, Héctor Simón, Hidalgo (Juanjo, min.89), Arteaga, Oscar Ramírez, Manu Lanzarote (Ezequiel, min.63) i Florian (Baha, min.78)
Col·legiat: Alfonso Pino Zamorano (Castella la Manxa)
Incidències: Amonestats amb targeta groga Llamas pel Huesca; Arteaga, Redondo i Hidalgo pel Sabadell.
Uns 1.500 espectadors (150 aprox. seguidors arlequinats).
Gols: Sense gols. 


Ahir dissabte, el C.E.Sabadell visitava al S.D.Huesca amb el primer desplaçament organitzat per la Federació de Penyes del Sabadell. Tot semblava anar sobre rodes: 150 seguidors acompanyaven a l'equip, el Sabadell havia sortit feia una setmana d'una mala ratxa...Però les condicions meteorológiques  volien fer turuntullar tot això. Però diem "volien", per que no ho van aconseguir.

Foto web C.E.Sabadell
El partit es va desenvolupar amb unes condicions molt adverses, però el Sabadell va tornar a donar la cara. En una primera part Oscense, el Sabadell no va aconseguir fer cap gol i posar-se per davant en el marcador, encara que tot indicava que això podia passar. Però el vent i el gel van fer del partit d'ahir un festival de despropòsits per les dues parts.

Arteaga i Florian (que va jugar amb mascara, degut al seu trencament dels ossos del nas) ho van intentar al començament, però els seus xuts van sortir desviats. El Huesca es feia amb el domini del migcamp, però sense arribar amb perill a la porteria de De Navas. Just abans del descans, Florian, a passada d'Arteaga ha tingut la seva oportunitat de posar al Sabadell per davant, però al moment de xutar ha relliscat i el seu xut ha sortit desviat. Acabava la primera part, amb una mica més de domini del Huesca, però amb les oportunitats del Sabadell, encara que sense aprofitar el vent a favor, que per altra banda, tampoc feia un favor per que s'havia de calcular com xutar per que la pilota no s'anés al carrer.



A la segona part El Huesca ha baixat el seu domini, i el Sabadell ha començat a fer-se amb ell. El Sabadell atacava en contra del vent, però dominava el partit. Als 20 minuts de la segona part, Carreras donava entrada a Ezequiel substituint a Lanzarote. I a tots ens ha recordat el partit de Isaac Cuenca a Badalona. Ezequiel s'ha fet amb la banda esquerra i semblava mentida com podia driblar a un, dos i tres defenses i endinsar-se a l'àrea en un camp que semblava un palau d'hoquei. La pilota se li enganxava al peu, la mostrava, l'amagava i deixava al defensor mirant-s'ho amb cara de tonto. Donava una gran sensació de perill, i en unes d'aquestes accions, ha centrat la pilota una mica passada, ha arribat a l'altre banda on Ramírez la tornava a posar i Hidalgo rematava massa alt.




Foto Web C.E.Sabadell
El Sabadell ho ha intentat, ha donat la cara, però la pista de gel Oscense i el vent no han deixat que les coses fossin com esperàvem. Repartiment de punts i gol-average a favor.
La segona volta continua com va començar la primera, 4 punts i això si, els dos primers partits amb Xerez i Huesca amb els gols-average a favor. Dos rivals directes que queden en desventatge.

L'arbitre Pino Zamorano torna a demostrar per que ha baixat a segona divisió. Amonesta a Redondo per pèrdua de temps, per que no pot treure una falta per que el vent s'emportava la pilota. Deixar fer un canvi al Huesca amb la pilota en joc, increïble!!

Uns 150 aficionats que no van deixar mai d'animar a l'equip, a 6º sota cero i amb un vent fred que donava una sensació tèrmica de 11º sota cero. Un 10 per aquesta afició que no deixar a l'equip sol mai.