dimarts, 31 de gener del 2012

Uns arriben i altres marxen

Foto web C.E.Sabadell
Avui han estat presentats a la Nova Creu Alta les dos ultimes incorporacions del C.E.Sabadell. Ezequiel i Adrián Luna s'han vestit d'arlequinats i han trepitjat la gespa de l'estadi.
Tots dos jugadors, de la mà del President Joan Soteras i del director esportiu Xavi Roca, han passat també per la sala de premsa Miquel Quereda.
Ezequiel: " Tothom m'ha recomanat venir aquí i crec que no m'he equivocat", " Tothom m'ha rebut molt be"
Adrián Luna: " El meu present es el Sabadell. Després ja tindré temps de pensar en l'Espanyol".


D'altre banda Yann Songo'o ha rescindit definitivament el seu contracte amb el C.E.Sabadell. El jugador marxa del C.E.Sabadell després d'haver jugat sis partits oficials amb l'equip arlequinat. Des d'aqui li volem desitjar molta sort en la seva trajectòria.

dilluns, 30 de gener del 2012

Adrián Luna cedit al C.E.Sabadell

El jugador Uruguaià Adrián Luna del R.C.D.Espanyol i que va començar la temporada cedit al Nàstic de Tarragona, serà jugador arlequinat fins a final de temporada cedir pel club perico.
El davanter de 19 anys no entrava en els plans del tècnic D'Alessandro i tant Espanyol com Nàstic han acordat que el jugador tornés a la disciplina perica.
Adrián Luna va arribar aquest any a Europa i ha estat internacional per Uruguai amb la selecció sots-17 amb la que va jugar el Mundial de Nigèria 2009 i amb la selecció sots-20 amb la que va jugar el passat Mundial de Colòmbia.
Al igual que a Ezequiel, li desitgem a Luna tota la sort del mon al C.E.Sabadell i esperem ens doni molts caps de setmana de gloria.

diumenge, 29 de gener del 2012

El Sabadell torna a guanyar tres mesos després i comença la segona volta igual que la primera, amb victòria.

C.E.Sabadell: De Navas, Toni Lao, Olmo, Pablo Ruiz, Bermudo (Redondo, min.31), Héctor Simón, Puigdollers (Arteaga, min.45), Hidalgo (Juanjo, min.65), Oscar Ramírez, Florian i Lanzarote.
Xerez C.D.: Toni Doblas, Mendoza, Robusté, Lombán, Cámara, Bruno Herrero, Cordero (Tato, min.69), Israel (Jose Mari, min.54), Capdevilla (Iglesias, min.80), Capi, Iñigo Vélez.
Colegiat: Juan Martínez Manuera (Valencià).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Pablo Ruiz, Juanjo i Redondo per part del Sabadell; Robusté i Iñigo Vélez per part del Xerez.
3.700 espectadors (una trentena del Xerez), en un partit en el que a David de Navas se li ha fet un petit homenatge pels seus 200 partits com arlequinat.
Gols: 1-0 (Lanzarote, min.13) de penal, 2-0 (Florian, min.82)

El Sabadell portava 13 jornades sense aconseguir guanyar un partit, encara que les dues últimes contra Numáncia i Las Palmas havia fet mèrits per aconseguir més en els resultats. Però havia d'arribar la victòria una setmana o altre ja que el joc del Sabadell havia millorat, i ha arribat en front el Xerez.

Pot ser el partit no ha estat tan brillant com la primer part contra Las Palmas, però el marcador avui s'ha declinat cap Sabadell, fent justícia a una millora de l'equip les ultimes setmanes.

Començava el partit sense gaire "subidón" per part de cap dels dos equips, però pot ser era el Sabadell qui començava a intentar-ho, encara que el Xerez ha arribat abans a porteria contraria, però De Navas ha sabut anticipar-se en una internada de Israel. Arribant al primer quart d'hora, Oscar Ramírez centrava una pilota, i en el seu intent per entrar a l'àrea, Florian era agafat i pot ser ens atreviríem a dir que golpejat . L'arbitre assenyalava el punt de penal i Lanzarote feia el 1-0.

Als següents 5 o 10 minuts el Xerez ha buscat la porteria de De Navas amb mes ímpetu, primer amb una internada de Capdevilla i després amb un gol anul·lat a Cordero per fora de joc. Però a partir d'aqui el Sabadell s'ha fet amb el control del partit.

Al Sabadell també se li anul·lava un gol de Florian que podia haver estat el 2-0 per fora de joc. Florian ha estat avui molt actiu i ha intentat buscar el gol en més d'una ocasió, lluitant i barallant-se amb la defensa andalusa.

La ultima ocasió de cert perill de la primera part ha estat pel Xerez, però Israel ha creuat massa la pilota.

A la segona part el Xerez a sortit més motivat i buscant l'empat. Carreras ha fet sortit a Arteaga per Puigdollers, però el Sabadell no aconseguia tenir més la pilota al migcamp i era el Xerez qui pot ser dominava una mica més el partit. De Navas ha hagut de lluir-se un parell de cops, i era el Xerez el que posava el perill.

Foto Marca.com
Però a partir del minut 70 aproximadament, el Sabadell semblava que tornava a agafar una mica el control del partit, segurament providencial en aquest sentit ha estat l'entrada al camp de Juanjo. Ha començat a crear perill, amb un xut de Oscar Ramírez primer, i un remat de Pablo Ruiz després. Però ha estat Florian, que amb el nas trencat per tres llocs diferents després de un cop, el que des de el vèrtex de l'àrea gran ha engaltat un xut que ha entrat com un obús dins la porteria sense que Doblas pogués fer res. Era el 2-0. Per fi el Sabadell matava un partit. Per fi no s'hauria de patir. No més quedaven 8 minuts de partit i el Sabadell va saber controlar el partit fins que l'arbitre ha xiulat el final.

Encara que sense dubte ahir havia molta qualitat a la davantera de la banqueta, ha quedat demostrat que el que li agrada a la afició arlequinada es la entrega i la lluita, i Florian una setmana més l'ha demostrat. Pot ser el rendiment golejador no es tan bo com el de Baha, però la gent sap agrair la entrega i la lluita partit rera partit, cosa que encara no se li veu a Baha. Segurament, en quant treballi una mica més al camp, per que als entrenaments ens consta que ho fa, Baha tindrà més minuts al camp, per que qualitat li sobra.

Ahir també, el nostre capità i porter David De Navas, complia 200 partits amb la samarreta arlequinada. Abans de començar l'encontre se li feia un petit homenatge per part del club i dels porters del futbol base als que entrena. Moltes Felicitats David!!!




D'altre banda, animar-vos a tots a venir a Huesca amb l'equip la setmana vinent. La Federació de Penyes, organitza el seu primer viatge amb Autocars Bardet. Els preus que s'han aconseguit son bastant ajustats i acordes amb els preus que hi ha en el mercat. Ara no hi ja excusa, em de viatjar i animar al nostre C.E.Sabadell. Si vols viure dies com els de Figueres, Santa Coloma, Terrassa, Miniestadi o moltes sortides de tercera divisió en les que els aficionats arlequinats es desplaçaven en massa, hauràs d'animar-te i viatjar a Huesca. Els preus son molt assequibles, 13,50€ els penyistes i 15€ els no penyistes. Si ets penyista no més has d'anar a la seu social de la teva penya i fer la reserva. Les entrades es posaran a la venda a les oficines del club a partir de demà dilluns 30 de gener al preu de 20€. QUE NO T'EXPLIQUIN LA HISTORIA, VIU-LA!!!

dissabte, 28 de gener del 2012

Ezequiel, del Betis, nou jugador arlequinat


Segons Radio Sabadell i el R.Betis, Ezequiel Calvente ja es nou jugador del C.E.Sabadell fins a final de temporada.
Ezequiel, va ser un jugador molt important al l'equip andalús la passada temporada a Segona Divisió A. El extrem, codiciat per Nàstic, Recreativo, Córdoba i Zaragoza, s'ha decantat per venir cedit al C.E.Sabadell per que veu més possibilitats de tenir minuts a la Nova Creu Alta que en els altres equips.
El jugador, nascut a Melilla, ha estat internacional amb la selecció sub-19 i sub-20, participant al Mundial sub-20 2011.
El club, encara no ha fet oficial la seva cessió, encara que sembla, no més es qüestió de temps.
Esperem a que el club ho faci oficial en les pròximes hores i que estigui disponible per jugar l'abans possible.
Molta sort al Sabadell Ezequiel!!

divendres, 27 de gener del 2012

Vols venir a Huesca?


El pròxim 4 de Febrer (dissabte) a les 18h., el C.E.Sabadell s'enfronta a un dels rivals directes de la categoria, la SD Huesca, a El Alcazar.
La recentment creada Federació de Penyes del Sabadell, de la qual forma part la nostra presidenta Lidia Rot, ha organitzat un viatge a la ciutat Aragonesa per recolzar a l'equip.
La sortida de Sabadell està prevista per les 11.00h. i la arribada a Sabadell a la 1.00h.
Amb els nous preus de la Federació de Penyes, tots podem fer un esforç per anar a animar al Sabadell. El preu del viatge, anada i tornada, es de 13,50€ (socis penyes) i de 15€ pels que no son socis de cap penya arlequinada. Els penyistes que vulguin viatjar hauran de fer la reserva prèvia a la seus social de la penya, Crtra. de Terrassa 404, el termini es fins dijous 2 de Febrer a la nit.
Pots aconseguir la teva entrada a les oficines del club al preu de 20€.
Animeu-vos, ara es quan l'equip més ens necessita!!!

dilluns, 23 de gener del 2012

Sorteig d'un MP3 cada mes

La Penya Arlequinada Los Califas vol informar als seus socis, que a partir del Febrer (inclòs) es sortejarà un MP3 cada dia 1 de cada mes. El primer sorteig es farà el dia 1 de Febrer a la seu social de la penya i es publicarà el guanyador en el nostre blog i en la nostra pagina Facebook. En principi, es sortejarà un cada mes fins al mes de juny (inclòs). No més cal ser soci de la penya per poder participar en el sorteig.
Sort a tots!!!

diumenge, 22 de gener del 2012

Rua de Carnaval 2012

La Penya Arlequinada Los Califas estarà present a la Rua de Carnaval del barri de Can Rull, que es cel.lebrarà el dia 18 de Febrer. La penya, ha volgut integrar-se a les festes del barri amb motiu del Carnaval 2012 i convidem a tot aquell que vulgui formar part de la representació de la penya a presentar-se a la seu de la penya el dia 18 de Febrer a les 17h, o el mateix dia al Centre Cívic del barri de Can Rull a les 18h. amb una samarreta del C.E.Sabadell (ja sigui la arlequinada, o la de A Primera, a Segona, a Tercera..., la de l'ascens, etc.), qualsevol samarreta del Sabadell.
Us esperem!!! No hi falteu!!!

Primer torneig de futbolín Miquel Quereda

La Penya Arlequinada Los Califas organitza el primer torneig de futbolin Miquel Quereda.
El torneig es disputarà a la seu social de la penya el dissabte 17 de Març i es jugarà per parelles. Serà modalitat de futbolin lliure en models Costa i si tot va com esperem el disputaran 64 equips. Es formaran dos grups, amb dos futbolins, de 32 equips a cada grup, i s'aniran qualificant per eliminatòries. A la final s'enfrontaran els campions de cada grup. El torneig serà obert a tothom, socis i no socis tant de la penya com del C.E.Sabadell i serà una forma de que els arlequinats passem un dia de germanor i els que no ho son s'acostin d'alguna manera a la família arlequinada. No hi haurà categories, per això, els participants s'enfrentaran tinguin l'edat que tinguin.

Qui vulgui, pot inscriure's a la seu de la penya a partir del dilluns dia 23 de Gener i la inscripció te un cost de 6€ per equip (3€ per persona).
Hi haurà un trofeu per a cadascun dels quatre finalistes, dos pels campions i altres dos pels sotscampions. A més, els campions tindran un vale de 50€ per cada un dels dos membres de l'equip, per gastar a la tenda del C.E.Sabadell.


Animeu-vos i apunteu-vos. Inscripcions obertes des de el 23/01/2012 fins al 10/03/2012 ambdós inclosos, o fins que s'esgotin les 64 places.

Desplaçament a Huesca


Si ets soci de la penya hauràs de fer la teva reserva a la Seu Social de la Penya Arlequinada Los Califas, Crtra. de Terrassa 404, 08206 Sabadell

HEM TORNAT!!!

C.E.Sabadell: De Navas, Toni Lao, Olmo, Pablo Ruiz, Bermudo, Héctor Simón, Puigdollers (Samuel Baños, min. 79), Antonio Hidalgo (Arteaga, min.72), Oscar Ramírez, Lanzarote i Florian (Aarón Bueno, min.86).
U.D.Las Palmas: Barbosa, Pignol, Juanpe, Laguardia (Roque, min.63), Rayman, Javi Castellano, David González, Francis Sánchez (Artiles, min.63), Jonathan Viera, Javi Guerrero (Portillo, min.63) i Mauro Quiroga.
Colegiat: Jose Mª Sánchez Martínez (Murcia)
Incidències: Amonestats amb targeta groga Antonio Hidalgo, Florian i Aarón Bueno pel C.E.Sabadell; Francis Sánchez, Laguardia, Javi Guerrero i Jonathan Viera. Expulsat per doble amonestació David González (mi.80).
4.100 espectadors (uns 50 aficionats del Las Palmas)
Gols:   1-0 Florian (min.14), 1-1 Juanpe (min.90)

Avui el C.E. Sabadell ha tornat a mostrar la seva millor cara a La Nova Creu Alta. En una molt bona primera part, el Sabadell ha dominat el joc del partit, sent molt superior al seu rival i arribant a l'area visitant amb cert perill. Oscar Ramírez que tornava a jugar d'extrem, arribava amb perill per banda dreta i Florian feia el seu treball de mobilitat a l'àrea, creant buits i intentant aprofitar les seves ocasions. En una d'aquestes cavalgades, Oscar Ramírez a fet una centrada des de banda dreta, que Florian d'esperor i amb la colaboració de Juanpe ha colocat per sobre de Barbosa dins de la porteria, fent el primer gol del partit (1-0).
Foto lajornada.cat

Amb aquest gol d'avantatge al marcador, el Sabadell ha cedit una mica l'iniciativa i Las Palmas ha disposat una mica més de la pilota, sense tenir el domini del partit, però si creant una mica més de perill a la porteria de De Navas. Quiroga ha donat un parell d'ensurts, però la pilota en les dues ocasions ha estat rebutjada pels pals, la segona de les rematades provinent d'una errada en la sortida del porter arlequinat.

El Sabadell, però, ha continuat arribant a l'area visitant, creant cert perill, però perdonant. Tant Florian com Antonio Hidalgo han posat a prova a Barbosa, que desafortunadament pels interessos arlequinats, ha resolt satisfactoriament.

A la segona part del partit, el Sabadell ha sortit més relaxat, però sense deixar de tenir el control del partit. Oscar Ramírez arribava amb facilitat per banda dreta, i Florian continuava portant de cap a la defensa del equip illenc. Precisament Florian hauria pogut sentenciar en una jugada en la que s'ha quedat tot sol davant de Barbosa, però el seu xut picat ha sortit llepant el pal dret de la porteria visitant.

Foto elmundodeportivo.com
El primer ensurt l'ha donat Portillo, que després d'una altre badada de De Navas, ha xutat a porta i ha salvat Olmo sota pals. El Sabadell s'arreplegava en defensa, degut també al cansanci de 75 minuts dominant el partit i deixant-se la pell i els últims 10/15 minuts han estat una mica més de perill per part dels visitants. Però qui perdona ho acaba pagant, i en una falta al limit de l'area gran que ha llençat Jonathan Viera, Juanpe ha pentinat i aprofitant una sortida en fals de De Navas la pilota a acabat al fons de la xarxa arlequinada.


Avui s'ha empatat un partit que es podia haver guanyat, però l'equip ha donat una gran imatge de nou i si continuan així, les victòries arribaran. La gent vol ganes, lluita i entrega, i d'això avui hi ha hagut en grans quantitats. No s'hi pot dir res avui. No més esperar que els resultats arribin, encara que acabar la primera volta amb 25 punts s'ha de prendre com una bona noticia, ja que tal i com va la classificació i els resultats pels equips que estan per sota, no creiem que la barrera de la salvació es situi aquesta temporada als 50 punts, si no per sota d'aquests punts. Ànims i a guanyar al Xerez.

diumenge, 15 de gener del 2012

Un Sabadell condicionat per l'expulsió de Baha al minut 10, perd donant la cara

C.E.Sabadell: De Navas, Toni Lao (Aarón Bueno, min.83), Pablo Ruiz, Olmo, Bermudo, Antonio Hidalgo (Samuel, min.56), Héctor Simón, Puigdollers (Florian, min.65), Lanzarote, Oscar Ramírez i Baha.
C.D.Numancia: Eduardo, Julio Álvarez, Juanjo, Cedrick (Natalio, min.46) Lago Junior, Larrea ( Del Pino, min.46), Jaio, Nano, Bedoya ( Victor Andrés, min.87), Pavón i Unai.
Colegiat: Prieto Iglesias (Navarra)
Incidencies: Amonestats amb targeta groga pel Numancia: Bedoya i Pavón; pel Sabadell: De Navas, Héctor Simón i Lanzarote. Expulsat per doble amonestació Baha (min. 10).
3.200 espectadors (25-30 arlequinats)
Gols: 0-1 (Baha, min.3); 1-1 (Bedoya, min.6); 2-1 (Lago Junior, min.77)

El partit entre Numancia i Sabadell ha començat de la millor manera possible. Carreras a sortit amb l'acostumat 4-3-3, fent debutar a Antonio Hidalgo i posant a Oscar Ramírez d'extem. I al minut 3, i després d'una errada del porter Eduardo, Nabil Baha feia el gol arlequinat, posant per davant al Sabadell i pronosticant un canvi de tendencia en resultats, després d'onze jornades sense guanyar. Però no més tres  minuts més tard, Bedoya tirava per terra totes les ilusions arlequinades, aprofitant una centrada i rematant de cap al fons de la xarxa de De Navas, posant l'empat a un al marcador.

Quatre minuts més tard, el partit quedaria condicionat per l'expulsió de Baha per dues targetes grogues. A partir d'aqui el Numancia s'ha fet amb el control del partit, i durant una bona estona el Sabadell ha quedat tocat. El Numancia aconseguia dominar el partit, i el Sabadell, amb un home menys intentava solventar la situació. Finalment el Sabadell ha sabut posicionar-se i ha començat a jugar una mica més ordenadament. Així s'ha arribat al descans.


La segona part ha estat un calc als ultims minuts de la primera. El Numancia ha fet dos canvis ofensius, intentant aprofitar la seva superioritat numèrica, però el Sabadell estava ben posicionat, defensant molt be i intentar aprofitar les contres per fer mal al Numancia. Carreras ha fet entrar a Florian per fer més mal ofensivament, però el Numancia s'ha posat per davant al minut 77 gràcies a un gol de Lago Junior que ha superat a Olmo i ha aconseguit el 2-1. Però el Sabadell ha continuat donant la cara i ha pogut fer mal amb dos ocasions, una de Aarón Bueno i una altre de Florian.

Finalment el colegiat ha xiulat el final del partit, guanyant el Numancia per 2-1. Si el Sabadell ha donat la cara amb 10 homes, que hagués passat si l'arbitre no hagués expulsat a Baha al minut 10? Mai ho sabrem, el que està clar es que donant la cara es pot perdre un partit, i no se li pot recriminar res a l'equip.Avui no podem dir res de Baha, que no ha pogut passejar-se pel camp, ja que no ha tingut l'oportunitat de fer-ho. El que no ens agradaria es que això d'avui quedés oblidat i davant el Las Palmas tornéssim a la dinamica de mal joc i desgana d'alguns jugadors que hem vist els ultims 4 o 5 partits ultims. Podem perdre, com avui, però donant la cara i amb HONOR. Força nanos i jugant amb ganes, els bons resultats arribaran.

dimarts, 10 de gener del 2012

Presentat Antonio Hidalgo

Antonio Hidalgo ha estat presentat aquest migdia com a nou jugador del Centre d´Esports Sabadell. El granollerí ha entrenat per primer cop sota les ordres de Lluís Carreras aquest matí, i després ha passat per la sala de premsa Miguel Quereda per explicar les seves primeres impressions. D´entrada, Hidalgo ha parlat de com han anat les negociacions: “Ha estat una cosa molt ràpida. Diumenge quan vaig saber la possibilitat de venir vaig parlar amb el meu representant perquè ho tenia molt clar. Estava inactiu, això pesa molt i el que volia era jugar. Per mi, avui ha estat un dia molt il·lusionant”. El migcampista també ha comentat el seu estat de forma: “M´he vist millor del que esperava, mai he corregut tant com avui. El fet de ser dins d´un vestidor fa que el cap funcioni d´una altra manera, perquè el futbolista viu de la competició. Si fos per mi, podria jugar diumenge ja, tinc unes ganes terribles de debutar”.

Al vestidor del Centre d´Esports, Antonio Hidalgo ha coincidit amb companys amb qui ja havia compartit experiències en d´altres equips. “Amb Bermudo vaig estar dinant fa poc i a Puigdollers el veig sovint, però m´ha fet molta il·lusió veure a gent com Baha o Samuel, amb qui ja havia coincidit i feia temps que no ens vèiem”, ha dit el jugador. Hidalgo també ha afirmat no sentir-se pressionat per arribar al mercat d´hivern per intentar canviar la dinàmica de l´equip, i ha explicat el que vol fer al Sabadell: “Vinc a aportar sacrifici i treball, a sumar per poder aconseguir l´objectiu marcat. Quan no tens una cosa és quan te n´adones del que vols, i per això ara mateix estic encantat per poder jugar”.

El nou jugador arlequinat també ha assegurat haver vist algun partit de l´equip de Lluís Carreras aquesta temporada, i s´ha mostrat convençut de tornar al bon camí: “He vist dos partits del Sabadell, el del Depor i el del Valladolid, i són molt diferents, però si es va fer un bon joc a principis de temporada estic segur que el tornarem a fer perquè el vestidor està convençut. Serà el bloc qui tirarà endavant això”. Per últim, i com anècdota, el migcampista ha comentat el fet que durant hores, el seu nom fos un dels més comentats a Espanya a la xarxa Twitter: “Avui dia la informació vola per les xarxes socials. Ahir estàvem signant el contracte i la gent ja ho estava comentant”. Antonio Hidalgo ha firmat fins a finals de temporada pel conjunt sabadellenc.

Intencions de futur
A la presentació d´Antonio Hidalgo també hi era el director esportiu Xavi Roca, que ha comentat la voluntat del Centre d´Esports de reforçar-se més en aquest mercat d´hivern: “La intenció és reforçar l´equip amb alguna incorporació més, encara que costa. Sempre surten noms, i no van mal encaminats. Del mig camp cap endavant és on ens estem movent, tant a les bandes com a la punta o segona punta que sigui complement al que tenim amb Baha i Florian”. Abans de tot això, Joan Soteras havia obert la roda de premsa recordant una anècdota d´Hidalgo. “El seu germà havia jugat, fa 10 anys, al nostre juvenil. Ve d´una família amb passat arlequinat”, ha dit el president. 


Fotografia i cronica treta de la web del C.E.Sabadell, http://www.cesabadell.cat/

dilluns, 9 de gener del 2012

Primer Reforç del C.E.Sabadell al mercat d'hivern

El migcampista Granollerí Antonio Hidalgo es converteix en nou jugador arlequinat.
El jugador, que el mes que ve farà 33 anys i que actualment militava al Tenerife de Segona b, ha fitxat pel C.E.Sabadell i serà presentat demà dimarts a les 13h.
Antonio Hidalgo ha jugat a Barcelona B, C.D. Tenerife, Málaga C.F., R.Zaragoza, C.A.Osasuna, Albacete i de nou al C.D.Tenerife.
Des de la Penya Arlequinada Los Califas li volem desitjar tota la sort del mon com a la resta de jugadors arlequinats, i esperem que pugui aportar el seu talent, la seva experiència i el seu treball al ja existent a l'equip. Sort Hidalgo!!

diumenge, 8 de gener del 2012

Una primera part per oblidar

CE SABADELL: De Navas, Ramírez, Toni Lao, Pablo Ruiz, Bermudo, Juanjo, Hèctor Simón, Puigdollers (Fran Piera, 56´), Lanza, Florian (Aarón Bueno, 56´) i Baha (Aleix, 88´)
REAL VALLADOLID: Jaime, Balenziaga, Rueda, Mongil, Peña, Nafti (Baraja, 78´), Víctor Pérez, Sisí, Jofre (Marquitos, 72´), Óscar (Alberto Bueno, 67´) y Javi Guerra
ÀRBITRE: Iñaki Vicandi Garrido (basc). Ha amonestat a Lanza i Sisí.
GOLS: 0-1 Javi Guerra (13´), 0-2 Javi Guerra (22´), 0-3 Javi Guerra (35´), 1-3 Lanza (68´) i 1-4 Marquitos (73´)
ESTADI: Nova Creu Alta, 3.700 espectadors, (uns 20 seguidors del Valladolid).

En una primera part per oblidar, el R,Valladolid ha donat un repàs a l’equip arlequinat i ha sentenciat el match en no més mitja hora. Javi Guerra amb un hattrick ha deixat a la parroquia de la Nova Creu Alta sense arguments.
Un Sabadell que en la primera meitat no ha fet res per emportar-se els tres punts. Es més, no ha fet res ni per emportar-se un punt. Amb un Baha que cada dia desil.lusiona més amb la seva desgana, i amb un equip en general que no podía i semblava que no volia. L’únic al que podem salvar de tot plegat es Manu Lanzarote, que ho ha intentat però no l’acompanyava la resta de l’equip.
S’han començat a escoltar xiulets a la Nova Creu Alta, i podriem pensar que no es el momento, que ara es quan a l’equip més falta li fa  l’afició. Però no creiem que la gent xiulés per perdre el partit, que entra dintre de la normalitat, si no, per com s’estava perdent aquest partit.
A la segona part s’ha vist un altre Sabadell. S’ha vist un equip amb ganes d’intentar-ho, amb ganes de ficar-se en el partit. D’aquí el primer gol arlequinat, que després d’arribar en diferents cops a la portería de Jaime, Lanzarote ha aconseguit ficar la pilota dins de la xarxa. Dos minuts més tard era Baha, qui en fora de joc aconseguia ficar el segon gol, anul.lat per l’arbitre.
Però aquest miratge s’acabava quan al minut 73 marquitos feia el 1-4 pels pucelans.
S´ha xiulat molt les decisions arbitrals, encara que aquest ha estat dolent pels dos costats i no es excusa del mal joc arlequinat i la desgana a la primera meitat.
Ja son 11 partits sense guanyar i la gent comença a perdre la paciencia, per perdre i sense dubta, per  com s’han perdut els ultims 4 o 5 partits. D’aquest equip sempre s’ha dit que podía guanyar, perdre o empatar, però que no se li podía retreure res per que jugaba de fabula. Ara això ja no es aixi.

Esperem treure alguna cosa de Los Pajaritos, però tal com estem jugant, la cosa estarà molt i molt difícil.